Εμπαπέ: Ονειρεύομαι να κατακτήσω το Champions League με την Παρί, φεύγω το καλοκαίρι

Εμπαπέ: Ονειρεύομαι να κατακτήσω το Champions League με την Παρί, φεύγω το καλοκαίρι

Άνοιξε η όρεξη του Κιλιάν Εμπαπέ μετά την πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα

28595273
Η Παρί Σεν Ζερμέν ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ (3-2) από τον πρώτο αγώνα στο Παρίσι, κέρδισε 4-1 την Μπαρτσελόνα στην Βαρκελώνη και προκρίθηκε στους 4 του Champions League. 

Μπορεί καλύτερος παίκτης του αγώνα να ήταν ο Ντεμπελέ αλλά όλα τα φώτα έπεσαν πάνω στον Κιλιάν Εμπαπέ. Πέτυχε 2 από τα 4 γκολ και έστειλε ένα μήνυμα στην Μπαρτσελόνα αφού από τη νέα χρονιά θα την αντιμετωπίζει πιο συχνά αφού αναμένεται να ανακοινωθεί από την Ρεάλ Μαδρίτης. 



Ο Κιλιάν Εμπαπέ μίλησε στους δημοσιογράφους μετά την πρόκριση και σημείωσε ότι κάνει όνειρα για κατάκτηση Champions League με την Παρί. Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι φεύγει οριστικά το καλοκαίρι από το Παρίσι. 

«Δεν θα αλλάξει η απόφασή μου.Είμαι περήφανος που βρίσκομαι στο Παρίσι από την πρώτη μέρα.

Η περηφάνια του να παίζω για αυτόν τον σύλλογο, να εκπροσωπώ τον σύλλογο από την πρωτεύουσα της χώρας μου, είναι κάτι ξεχωριστό για μένα που μεγάλωσα εδώ.

Η εμπειρία ένα τέτοιο βράδυ ως Παριζιάνος είναι υπέροχη. Έχουμε πάει ένα βήμα παραπέρα, αλλά πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι.

Κλείσιμο
Έχω το όνειρο να κατακτήσω το Champions League με την Παρί. Νικήσαμε μια μεγάλη ομάδα και θα προσπαθήσουμε να πάμε στο Γουέμπλεϊ. Παίξαμε ένα υπέροχο παιχνίδι ως ομάδα και δουλέψαμε έξι ημέρες με την ιδέα να κερδίσουμε.

Η ομάδα από την πρωτεύουσα της χώρας μου είναι πολύ ιδιαίτερη κι ονειρευόμουν αυτά τα προκριματικά απ' όταν ήρθα στην Παρί. Είναι μια μεγάλη μέρα για τον σύλλογο» είπε ο διεθνής Γάλλος. 

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία - Politico: Το Κίεβο οδεύει προς την ήττα - Ο Πούτιν πιο κοντά από ποτέ στον στόχο του

«Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κανένα θετικό δείγμα Έλληνα ποδοσφαιριστή», δηλώνει ο πρόεδρος του οργανισμού αντιντόπινγκ Γρ. Λέων

Ερντογάν: Το Ισραήλ ξεπέρασε τον Χίτλερ - Δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση η Χαμάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης