Ολυμπιακός: Ο... Μωυσής τού έδειξε τον δρόμο - Η τρομερή εμφάνιση του Ράιτ που έδωσε τη νίκη στο Βελιγράδι - Δείτε βίντεο

Ολυμπιακός: Ο... Μωυσής τού έδειξε τον δρόμο - Η τρομερή εμφάνιση του Ράιτ που έδωσε τη νίκη στο Βελιγράδι - Δείτε βίντεο

Κάνοντας για δεύτερη φορά career-high ο Μόουζες Ράιτ ήταν συγκλονιστικός στη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα

moses-wright
«Να είναι καλά ο Νίκολα Μιλουτίνοφ που τραυματίστηκε και ήρθε αθλητικός ψηλός», λένε -μεταξύ άλλων- αρκετοί από τους οπαδούς του Ολυμπιακού μετά τη νέα εξαιρετική εμφάνιση από τον Μόουζες Ράιτ.

Ο Αμερικάνος, που πήγε μόλις στα τέλη Ιανουαρίου στον Πειραιά, έχει γίνει ήδη πολύ αγαπητός στην εξέδρα, κάτι στο οποίο έπαιξε μεγάλο ρόλο τόσο το χαμογελαστό και παθιασμένο πρόσωπό του, όσο φυσικά και η εμφάνιση στο (ευρωπαϊκό) ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Moses Wright (career-high 19 points on 9/9 2PT) 💪 Olympiacos-Panathinaikos 71-65


Κλείσιμο
Εκεί ο «Μωυσής» είχε κάνει ρεκόρ Euroleague με 19 πόντους, ρεκόρ που έμελλε να σπάσει εκ νέου στο Βελιγράδι το βράδυ της Πέμπτης (04/04).

Μάλιστα το έκανε με go-ahead τρίποντο από ασίστ του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, που τον «τάισε» στα 26.3" για το 84-87 με το οποίο επί της ουσίας κρίθηκε το αποτέλεσμα.

Μετά από ένα αρκετά χλιαρό πρώτο ημίχρονο, ο Ράιτ μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια στο δεύτερο και ολοκλήρωσε το ματς με 20 πόντους (νέο ρεκόρ καριέρας στη Euroleague), έχοντας 5/6 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 7/10 βολές, 4 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα, 1 λάθος αλλά και 5 κερδισμένα φάουλ.

Όπως λέει ο λαός, τέλος καλό όλα καλά, ή όπως λένε και μετά το διπλό στα social media... all Wright.

Τα highlights του Μόουζες Ράιτ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα:

Moses Wright (career-high 20 points w/ the go-ahead 3PT) 🔴 Crvena Zvezda-Olympiacos 86-89
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης