Μουρίνιο: Το καλοκαίρι επιστρέφω στους πάγκους - Βίντεο

Μουρίνιο: Το καλοκαίρι επιστρέφω στους πάγκους - Βίντεο

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποκάλυψε ότι τον προσέγγισε δύο φορές η Εθνική Πορτογαλίας

moyrinio
Έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους δήλωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο. 

Ο Πορτογάλος προπονητής που απολύθηκε πριν από λίγους μήνες από την Ρόμα με την οποία κατάκτησε το Conference League και έπαιξε στον τελικό του Europa League μίλησε στον  Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο και τόνισε ότι το καλοκαίρι θα είναι σε ομάδα. 

«Είμαι έτοιμος να αρχίσω ξανά. Δεν χρειάζεται να ξεκουραστώ ή να σκεφτώ όπως γίνεται συνήθως, είμαι έτοιμος. Αισθάνομαι δυνατός, είμαι πραγματικά έτοιμος. Δεν θέλω όμως να πάρω λανθασμένη απόφαση. Πρέπει να κάνω υπομονή.

🚨 EXCLUSIVE MOURINHO: “I’m ready to restart! Saudi, Chelsea, Portugal, Cristiano…”.
Κλείσιμο


Ο στόχος μου είναι να αρχίσω ξανά το καλοκαίρι» είπε αρχικά ενώ μίλησε και για την Εθνική Πορτογαλίας: «Είχε ανοίξει αυτή η πόρτα δύο φορές για να πάω στην εθνική Πορτογαλίας. Την πρώτη φορά ήμουν στη Ρεάλ αλλά ο Φλορεντίνο μού είπε: "με τίποτα".Τη δεύτερη φορά ήμουν στη Ρόμα και απολύθηκα λίγους μήνες αργότερα αλλά δεν το μετανιώνω». 

Για την θητεία του στη Ρόμα αλλά και για την φιλοσοφία του είπε: «Είμαι χαρούμενος που είμαι ο μοναδικός προπονητής την περασμένη διετία με δύο ευρωπαϊκούς τελικούς. Συνήθως οι κορυφαίοι προπονητές είναι στο τιμόνι κορυφαίων ομάδων και έχουν περισσότερες πιθανότητες να βρίσκονται στον τελικό... ήταν κάτι ξεχωριστό.

Θα είμαι πάντα κάτι περισσότερο από ένας προπονητής. Σε κάποιες ομάδες είσαι προπονητής, σε κάποιες άλλες χρειάζεται να είσαι προπονητής, τεχνικός διευθυντής, υπεύθυνος επικοινωνίας, το πρόσωπο που υπερασπίζεται τον σύλλογο και τους παίκτες, εγώ θέλω να είμαι προπονητής. Ήμουν προπονητής στην Ίντερ, στην Ρεάλ, στην Τσέλσι, στην Πόρτο. Σε κάποιους άλλους συλλόγους, δεν ήμουν μόνο ο προπονητής».

Ειδήσεις σήμερα:

Εφιάλτης για 43χρονη στον Χολαργό: Τη συνόδευσε από το μπαρ στο σπίτι της και την βίασε

Αθηνά Ωνάση: Σε αλυσίδα σούπερ μάρκετ η... πρώτη επένδυση της εγγονής του Αριστοτέλη

Κυψέλη: Ο Γεωργιανός χτύπησε τον μαθητή στο κεφάλι με σφυρί και μαχαίρωσε τον διευθυντή που πήγε να τον προστατεύσει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης