Μπακασέτας και Πέλκας στάθηκαν στο πάθος των διεθνών στη νίκη κόντρα στο Καζακστάν: «Γυάλιζε το μάτι μας»

Μπακασέτας και Πέλκας στάθηκαν στο πάθος των διεθνών στη νίκη κόντρα στο Καζακστάν: «Γυάλιζε το μάτι μας»

Οι δηλώσεις των παικτών της Εθνικής Ελλάδας μετά το 5-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια - Τι είπαν για τον «τελικό» με την Γεωργία 

MixCollage-22-Mar-2024-12-52-AM-3365
Εντυπωσιακή η Εθνική ομάδα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όπου και πέτυχε 4 γκολ, διέλυσε το Καζακστάν με 5-0 και προκρίθηκε στον τελικό των Play Off του Euro 2024.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Τάσος Μπακασέτας μιλώντας στην κάμερα του ALPHA ανέφερε τα εξής: «Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Δείξαμε πόσο θέλαμε τη νίκη από το 1ο λεπτό κι αυτό έκανε τη διαφορά. Μπήκαμε δυνατά, δεν δώσαμε χώρους, ήμασταν απειλητικοί, πηγαίναμε πρώτοι στις μονομαχίες, δεν είχαμε φόβο κι είχαμε πάθος. Ήταν η καλύτερη δυνατή εκκίνηση για ένα τέτοιο παιχνίδι. Είχαμε τον κόσμο στο πλευρό μας που ήταν πολύ σημαντικό. Μας δίνει πολύ ώθηση στο παιχνίδι. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι για να πραγματοποιήσουμε αυτό που θέλουμε. Πλέον, έχει μικρύνει η 'ψαλίδα' των ομάδων. Όλες εκτός από δύο είναι ανταγωνιστικές. Δείξαμε από το πρώτο λεπτό, από την πρώτη προπόνηση, ότι θέλουμε να καταφέρουμε αυτό που έχουμε στο μυαλό μας σε κάθε περίπτωση».

Για τον συνδυασμό των τερμάτων του με ευτυχή αποτελέσματα της Εθνικής ομάδας: «Δεν γνωρίζω αν κάθε γκολ που συνοδεύεται από νίκη της Ελλάδας. Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Αν μπορέσω εγώ να βοηθάω με τα γκολ μου είναι πολύ θετικό. Πάνω απ' όλους είναι η ομάδα. Έχουμε αποδείξει όλοι ότι κανείς δεν βάζει πάνω από την Εθνική ομάδα τον εαυτό του κι αυτό βγαίνει στο γήπεδο».

Για τον τελικό με τη Γεωργία: «Όπως είχε πει κι ο προπονητής, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Έκατσε στην κλήρωση να είναι εκτός έδρας αυτό το παιχνίδι. Και σε άλλα εκτός έδρας παιχνίδια δείξαμε καλό πρόσωπο. Τις επόμενες ημέρες θα αναλύσουμε το παιχνίδι, που θα είναι εντελώς διαφορετικό».

Κλείσιμο
Για το δέσιμο των διεθνών: «Γενικά, η ενέργεια έξω από τις ομάδες και τον αθλητισμό παίζει σημαντικό ρόλο για τη ζωή. Η ενέργεια που έχουμε ως παίκτες και ως άνθρωποι είναι πολύ καλή και φαίνεται. Είναι σημαντικό να έχουμε δεμένη ομάδα, με καλό κλίμα κι όχι μιζέρια. Κάποια στοιχεία βάζουν πολύ τοξικότητα στην ομάδα και δεν έχουν θετικό πρόσημο στο τέλος».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czzr9btkv7q9)


Πέλκας: «Βγάλαμε τρομερό πάθος, γυάλιζε το μάτι μας, να πάνε όλα καλά την Τρίτη και να προκριθούμε»

Ο σκόρερ του ενός από τα 5 γκολ, Δημήτρης Πέλκας, μιλώντας στην κάμερα του ALPHA ανέφερε τα εξής: «Από την πρώτη μέρα που μαζευτήκαμε για την προετοιμασία, είχαμε τρομερά μεγάλη συγκέντρωση. Βγάλαμε τρομερό πάθος στον αγώνα, θέληση, το μάτι γυάλιζε, ήμασταν συγκεντρωμένοι 100% και πετύχαμε μία ευρεία νίκη. Τελείωσε όμως και από αύριο ξεκινάμε προετοιμασία για τον μεγάλο τελικό».

Για το που κρίθηκε το ματς: «Η θέληση και το πάθος που βάζουμε είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία, δείχνουμε πόσο πολύ θέλουμε να είμαστε στη Γερμανία το καλοκαίρι. Είχαμε χαρούμενοι αλλά κρατούμε τον ενθουσιασμό χαμηλά».

Για το αν η πορεία αυτή είναι απάντηση σε όσους έκαναν αρνητικά σχόλια: «Ξέρουμε τι είμαστε, έχουμε ακούσει πολλά, η χαρά είναι όχι μόνο για το αποτέλεσμα αλλά για το πόσο γυαλίζει το μάτι μας, το πάθος που έχουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για την παρουσία του κόσμου στην OPAP Arena: «Ευχαριστούμε τους φιλάθλους, ελπίζω να είναι κάποιοι στη Γεωργία, είναι σημαντικό που καταφέραμε να γεμίσουμε το γήπεδο, με αυτούς δίπλα μας μπορούμε να πάμε πιο ψηλά».

Για τον τελικό με Γεωργία την Τρίτη: «Υπάρχει αυτοσυγκράτηση, ήμασταν συγκρατημένοι στα αποδυτήρια, ξέρουμε τι γίνετε, δεν είναι μικρό αυτό που κάναμε αλλά πρέπει να τα καταφέρουμε και την Τρίτη για να πάμε στο Euro, αυτός είναι ο στόχος μας. Πρώτα ο Θεός να πάνε όλα καλά την Τρίτη και να προκριθούμε».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czzrlqez6ba9)




Ειδήσεις σήμερα:

Κύκλωμα μαστροπείας: Νέες αποκαλύψεις - «Έβαζε την αδερφή μου να κλέβει ρούχα και καλλυντικά»

Ντόναλντ Τραμπ: Ζητά από τους οπαδούς να «τσοντάρουν», για να βρει 454 εκατ. ως τη Δευτέρα και να σώσει τον Πύργο του

Λάρισα: Θέλω να τον δω στη φυλακή, λέει η 21χρονη που κατήγγειλε μεγαλογαιοκτήμονα για βιασμό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης