Το «ευχαριστώ» του Βρούτση στον Μπακασέτα

Ο Υπουργός Αθλητισμού με ποστάρισμα του ευχαρίστησε τον αρχηγό της Εθνικής για την ξεκάθαρη θέση που πήρε υπέρ των μέτρων για τη βία

VR_BK
Την ώρα που κάποιες ομάδες προσπαθούν να... φωνάξουν για «άδικα μέτρα» ο Τάσος Μπακασέτας όχι απλά δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλο του, αλλά πήρε ξεκάθαρη θέση στο ζήτημα της οπαδικής βίας επικροτώντας τα νέα μέτρα και τις αυστηρές ποινές που επέβαλε το Υπουργείο Αθλητισμού με τις ευλογίες της κυβέρνησης.

«Θεωρώ ότι τα καινούργια μέτρα που επέβαλε και ο υπουργός Αθλητισμού, ο κύριος Βρούτσης, είναι μια καλή αρχή, το να υπάρχουν τόσο αυστηρά μέτρα, να τιμωρούνται οι ομάδες. Πέφτει μια φωτοβολίδα; Τιμωρία. Θα υπάρχει και η ταυτοποίηση των φιλάθλων μέσα από το gov, με τις κάρτες κ.λπ., και θεωρώ ότι θα είναι πιο εύκολο και για την κυβέρνηση και για τον αθλητισμό. Όλο αυτό θα βγάζει έξω αυτούς που επανειλημμένα δημιουργούν προβλήματα ή τοξικές καταστάσεις, δεν θα μπορούν να μπαίνουν στα γήπεδα, να παρακολουθήσουν αγώνες και θα μπορούν να τους κυνηγήσουν και ποινικά», είπε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη του στην Καθημερινή ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας.

Κι αυτή ακριβώς η ξεκάθαρη στάση του Μπακασέτα προκάλεσε την... αντίδραση του Υπουργου Αθλητισμού με τον Γιάννη Βρούτση να αναφέρει σε ποστάρισμα του στους προσωπικούς του λογαριασμούς:



Ευχαριστώ πολύ τον αρχηγό της Εθνικής μας ομάδας 🇬🇷 ⚽️ποδοσφαίρου, Τάσο Μπακασέτα που συμμερίζεται , στηρίζει και αξιολογεί θετικά την προσπάθειά μας και τα νέα μέτρα που ψηφίσαμε για να απομονώσουμε τις παραβατικές συμπεριφορές από τα Ελληνικά γήπεδα ωστε να διαμορφώσουμε συνθήκες ασφάλειας στούς αληθινούς φιλάθλους .
Με συμμάχους τους ίδιους τους πρωταγωνιστές θα μπορέσουμε να προσφέρουμε τις συνθήκες που όλοι αξίζουν να απολαμβάνουν στα ελληνικά γήπεδα

Ευχαριστώ πολύ τον αρχηγό της Εθνικής μας ομάδας 🇬🇷 ⚽️ποδοσφαίρου, Τάσο Μπακασέτα που συμμερίζεται , στηρίζει και...

Posted by Βρούτσης Ιωάννης on Wednesday, March 13, 2024

Φόβος μετατροπής της Γαύδου σε νέα Λαμπεντούζα - Κατά κύματα οι μετανάστες από την Αίγυπτο μέσω Λιβύης

Σκοτώθηκε στην Ιταλία ο γνωστός TikToker «Τζάνε» - Έπεσε από μπαλκόνι χωρίς κάγκελα


Συγγνώμη από τον μάγειρα που μαχαίρωσε επειδή δεν του άρεσε το κοντοσούβλι, ζητά ο 55χρονος στη Θεσσαλονίκη


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης