Λουτσέσκου για την πρωτιά του ΠΑΟΚ: Το καλοκαίρι κανένας δεν μας έδινε καμία τύχη

Λουτσέσκου για την πρωτιά του ΠΑΟΚ: Το καλοκαίρι κανένας δεν μας έδινε καμία τύχη

Το σχόλιο του Ρουμάνου για το παιχνίδι με τη Λαμία και τη συνέχεια 

LOYTSESKOY
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Λαμίας με 2-0 στο «Αθανάσιος Διάκος» και τερμάτισε στην κορυφή στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Ο τεχνικός των ασπρόμαυρων», Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε λόγο για τέλειο παιχνίδι αναφέροντας τα εξής: «Κερδίσαμε 2-0 απέναντι σε μια ομάδα που έδωσε παραπάνω από τα πάντα για να μας σταματήσει. Δεν μπορούμε να σκοράρουμε πάντα 5 και 6 γκολ.

Ήταν το τέλειο παιχνίδι για εμάς. Απέναντι σε έναν αντίπαλο που αμυνόταν μαζικά. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Ίσως κάτι μας έλειψε σε εκείνο το σημείο. Είχαμε όμως υπομονή, βρήκαμε χώρους, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, έχοντας στο μυαλό μας ότι μπορεί να υπάρξει και τρανζίσιον από την αντίπαλη ομάδα. Όπως μια προσπάθεια του Τσιλούλη που αναχαιτίστηκε όμως από τον Κουλιεράκη. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει νωρίτερα, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για την πρωτιά στην κανονική διάρκεια: «Το καλοκαίρι κανένας δεν μας έδινε καμία τύχη. Υπήρχε αρνητικό κλίμα. Τώρα, μπορώ να πω ότι υπάρχει ικανοποίηση για τη δουλειά που έχει γίνει και φτάσαμε ως εδώ. Εννοείται ότι κοιτάμε τι κάνουν και οι άλλες ομάδες, αλλά δεν έχουμε το μυαλό μας σε αυτές. Εστιάζουμε σε εμάς. Είναι ψυχολογικό πλεονέκτημα η πρωτιά στην κανονική διάρκεια. Αλλά πρέπει να εκμεταλλευόμαστε κάθε στιγμή στα παιχνίδια. Έχουμε μπροστά μας και τα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια».

Για τα play-offs και τα συνεχόμενα ντέρμπι: «Κατακρίθηκα για αυτά που είπα για τα συνεχόμενα ντέρμπι. Και στα πλέι-οφ υπάρχουν ντέρμπι, αλλά το πρόγραμμα εκεί είναι για όλους. Είχαμε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια με δυνατές ομάδες, συν δύο αγώνες κυπέλλου.

Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, να πιέσουμε τους εαυτούς μας και αυτό να κρατήσουμε για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό από κάθε παιχνίδι».

Για τα πρόσωπα που επέλεξε και αν ήταν ένα μήνυμα ενόψει της συνέχειας: «Έχω μια πρώτη εικόνα για το ματς με τη Ντιναμό, θα καταστρώσουμε τα πλάνα μας από τη Δευτέρα. Κάποιους παίκτες ίσως ήθελα να τους φρεσκάρω σήμερα. Εάν κρατήσουμε την ισορροπία έχουμε πολύ μεγάλες πιθανότητες. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και σε ψυχολογικό επίπεδο».

Για το αν θα επηρεάσει η ανακοίνωση του προγράμματος των play-offs τις επιλογές για το ματς με τη Ντιναμό: «Είμαι περίεργος να δω το πρόγραμμα. Δεν μπορώ να απαντήσω χωρίς να δω το πρόγραμμα. Ο κάθε παίκτης έχει διαφορετική ποιότητα, εμείς κοιτάζουμε να τους εναλλάσσουμε και να παίρνουμε το καλύτερο από αυτούς. Και τέσσερα ντέρμπι συνεχόμενα να έρθουν δεν μας πειράζει. Έχουμε παίκτες να ανταπεξέλθουν».

Για τον Σαμάτα και αν ο παίκτης έχει ένα «βάρος» ψυχολογικό: «Οι αντιδράσεις του έδειξαν ότι έχει πίεση στους ώμους του. Δεν επηρεάζομαι από τα όσα ακούγονται. Ο Σαμάτα μπορεί να αισθάνεται την πίεση του να πετύχει γκολ, επειδή είναι επιθετικός.

Είναι σημαντικός παίκτης για την ομάδα για τα όσα προσφέρει στον αγωνιστικό χώρο. Μας βοηθάει πάρα πολύ σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Και ο Μπράντον μας βοηθάει. Μπορεί να μην σκοράρει και αυτός τώρα, αλλά δεν επηρεάζεται.

Θα μιλήσουμε μαζί του να του κάνουμε ξανά σαφές ότι δεν πρέπει να επηρεάζεται από το γεγονός ότι δε σκοράρει, ότι είναι σημαντικό που βοηθάει τόσο πολύ. Αυτό είναι σημαντικό για εμένα, να βλέπω τους παίκτες να βοηθούν για να απελευθερώνονται όλοι».

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα

ΝΔ κατά Νίκου Παππά για την «κυβέρνηση δολοφόνων»: Με κυρίαρχη τάση τον πολακισμό, ο ΣΥΡΙΖΑ αποκτά πλέον ρητορική Κασιδιάρη

Βρήκα σπίτι για την οικογένειά μου λέει ο παλαιοχριστιανός Μανώλης- Επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της κόρης του


Copernicus: Ο χειμώνας του 2023-2024 ήταν ο θερμότερος όλων των εποχών στην Ελλάδα - Χάρτες του meteo
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης