Serie A: Η Ίντερ καλπάζει για τον τίτλο, πάρτι της Νάπολι στη Σασουόλο - Δείτε τα γκολ

Serie A: Η Ίντερ καλπάζει για τον τίτλο, πάρτι της Νάπολι στη Σασουόλο - Δείτε τα γκολ

Oι «Νερατζούρι» επικράτησαν με 4-0 της Αταλάντα και βρέθηκαν στο +12 από τη Γιουβέντους - Η Νάπολι συνέτριψε τη Σασουόλο με 6-1, με πρωταγωνιστές τους Οσιμέν και Κβαρατσχέλια

MixCollage-29-Feb-2024-12-29-AM-6018
Ακόμα ένα πάρτι, ακόμα μια μεγάλη νίκη για την Ίντερ, η οποία διέλυσε με 4-0 εντός έδρας την Αταλάντα κι έκανε σημαντικό βήμα για την επιστροφή στην κορυφή της Serie A. Oι «Νερατζούρι» βρέθηκαν στο +12 από τη Γιουβέντους και δείνχουν πως βρίσκονται σε εξαιρετικό μομέντουμ. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι παράμειναν στο -2 από την τετράδα.

Ο Σαρλ ντε Κετελάρε σημείωσε γκολ μόλις στο 9', όμως η παρέμβαση του VAR έφερε και την ακύρωση του τέρματος. Η Ίντερ πίεσε και στο 26' ο Ματέο Νταρμιάν της έδωσε προβάδισμα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czh0372td1cp)


Οι Νερατζούρι ήταν καλύτεροι, είχαν τον έλεγχο και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου βρήκαν γκολ με τον Λαουτάρο Μαρτίνες. Μάλιστα, έγινε ο έβδομος Αργεντινός που σπάει το φράγμα των 100 γκολ στη Serie A και ο τρίτος της Ίντερ (Νίερς και Μάουρο Ικάρντι).

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czh07qfd0ru9)


Ο Ντι Μάρκο στο 54' και ο Φρατέζι στο 71΄ σφράγισαν μια εντυπωσιακή νίκη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czh10ok5qksx)
Κλείσιμο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czh10ok5qksx)



Ξέσπασε στη Σασουόλο η Νάπολι

Η Σασουόλο είναι τελικά το «θύμα» του ξεσπάσματος της Νάπολι. Οι πρωταθλητές Ιταλίας μετά από τρεις αγωνιστικές με δυο ισοπαλίες και μια ήττα επέστρεψε εμφατικά στα τρίποντα, καθώς πέρασε από τη Ρέτζιο Εμίλια με το εμφατικό 6-1. Χατ τρικ και ασίστ ο Οσιμέν, δυο ο γκολ και ασίστ ο Κβαρατσχέλια και ακόμα δυο ασίστ ο Πολιτάνο. Οι Ναπολιτάνοι έπιασαν την 8η Λάτσιο στους 40 βαθμούς, στη ζώνη του υποβιβασμού η 18η Σασουόλο, η οποία ισοβαθμεί στους 20 πόντους με την Κάλιαρι και τη Βερόνα.

SASSUOLO-NAPOLI 1-6 | HIGHLIGHTS | Osimhen Completes Superb Hat-Trick | Serie A 2023/24


Το ματς άρχισε με... οιωνό «γκέλας», καθώς στο 17' ο Ράτσιτς άνοιξε το σκορ με φανταστικό συρτό σουτ εκτός περιοχής. Στο 29' ο Ζαμπό Ανγκισά έκανε τακουνάκι και ο Ραχμάνι ισοφάρισε με πλασέ από το πέναλτι. Στο 31' ο Ντι Λορέντσο έκανε κάθετη πάσα, ο Πολιτάνο γύρισε και ο Οσιμέν ανέτρεψε το σκορ. Δέκα λεπτά αργότερα, στο 41' ο Πολιτάνο έπαιξε κάθετα και ο Νιγηριανός έκανε το 1-3, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Ο Οσιμέν συμπλήρωσε το χατ τρικ του στο 47', όταν ο Αφρικανός φορ έσπρωξε την μπάλα εξ επαφής μετά από σπάσα του Κβαρατσχέλια. Ο Γεωργιανός χρίστηκε δις σκόρερ. Στο 51' βρήκε δίχτυα με φανταστικό δεξί σουτ και στο 75' με δυνατό τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό σκορ.


Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης