Europa League: Προκρίθηκαν στους 16 Μίλαν και Μπενφίκα - Δείτε τα γκολ

Europa League: Προκρίθηκαν στους 16 Μίλαν και Μπενφίκα - Δείτε τα γκολ

Η Μίλαν παρά την ήττα της στην έδρα της Ρεν και η Μπενφίκα που πήρε λευκή ισοπαλία στην έδρα της Τουλούζ συνεχίζουν στην επόμενη φάση του Europa League

28358431
Τα δύο πρώτα εισιτήρια για τους 16 του Europa League κρίθηκαν επί γαλλικού εδάφους με τις γαλλικές ομάδες όμως να αποχαιρετούν τη διοργάνωση.

Ρεν - Μίλαν 3-2

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czbveu1u7fap)


Η Ρεν ήθελε να κυνηγήσει κόντρα στην Μίλαν το θαύμα της ανατροπής του 3-0 υπέρ των Ροσονέρι στο πρώτο παιχνίδι, αλλά η ομάδα του Στέφανο Πιόλι είχε σχεδόν πάντα απαντήσεις στα προβλήματα που της έβαλε αυτή του Ζουλιέν Στεφάν, η οποία πήρε εν τέλει μια νίκη γοήτρου με 3-2. Ο Μπενζαμέν Μπουριζό, με ωραίο συρτό σουτ έξω από την περιοχή, έδωσε προβάδισμα στην γαλλική ομάδα στο ενδέκατο λεπτό, βάζοντας φωτιά στις εξέδρες του «Roazhon Park».

Κλείσιμο
Στο 22’, όμως, ο Λούκα Γιόβιτς με κοντινή κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Τεό Ερναντές, νίκησε τον Στιβ Μανταντά και ισοφάρισε. Η Ρεν δεν το έβαλε κάτω, έψαξε δεύτερο γκολ και το βρήκε και πάλι με τον Μπουριζό, ύστερα από αυστηρό πέναλτι υπέρ μιας εκ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στην φάση ομίλων (54’). Τέσσερα λεπτά αργότερα, όμως, ο Ραφαέλ Λεάο με εξαιρετική ατομική ενέργεια και ευνοημένος από τις κόντρες, έφτασε και πάλι στην ισοφάριση.

Στο 68’, ο Μπουριζό με δεύτερο, πιο καθαρό αυτή την φορά πέναλτι (και αυτό μέσω VAR), σημείωσε το πρώτο χατ – τρικ της καριέρας του, αλλά οι δυνάμεις της Ρεν ήταν μέχρι εκεί, φεύγοντας πάντως με το κεφάλι ψηλά από το φετινό Europa League.

Τουλούζ - Μπενφίκα 0-0

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czbveu25owbt)


Τα… χρειάστηκε η Μπενφίκα, αλλά εν τέλει πήρε ισοπαλία στην έδρα της Τουλούζ (0-0) και μαζί το εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης, προβληματίζοντας πάντως αρκετά, ειδικά με την εμφάνισή της στο δεύτερο 45λεπτο. Πιο επικίνδυνοι οι Αετοί στο πρώτο μέρος, όπου πλησίασαν πολύ κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις με μεγάλες ευκαιρίες των Άνχελ Ντι Μαρία και Αντόνιο Σίλβα.

Δεν το βρήκαν, όμως, και στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, χάνοντας τεράστια ευκαιρία για να προηγηθούν με κεφαλιά άουτ του Στέιν Σπιέρινγκς από κοντινή θέση. Η Τουλούζ συνέχισε να πιέζει και να δημιουργεί προϋποθέσεις για γκολ, με τον Ανατόλι Τρούμπιν να… κατεβάζει ρολά και να κρατάει όρθια την Μπενφίκα, η οποία άντεξε μέχρι τέλους για να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά που την ήθελαν φαβορί κόντρα στους Γάλλους.

Τα άλλα δύο ματς, Φράιμπουργκ-Λανς και Καραμπάγκ-Μπράγκα οδηγήθηκαν στην παράταση και θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

Ειδήσεις σήμερα:

Ζάκυνθος - Φρίκη από τα λόγια της 19χρονης: Απειλούσε ότι θα με σκότωνε και με υποχρέωσε να ρίξω το παιδί

Εκκλησία της Κρήτης: Σκληροί όροι για όσους θέλουν να γίνουν νονοί - Τι αναφέρει σχετική εγκύκλιος

Θεσσαλονίκη: Νεκρή 78χρονη με τραύμα στην κοιλιά - Σε κωματώδη κατάσταση ο σύζυγός της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης