Ολυμπιακός: Πρώτη φορά με κόσμο του μετά τις 5 Νοεμβρίου στην «πρώτη» του Μεντιλίμπαρ κόντρα στην Φερεντσβάρος

Ολυμπιακός: Πρώτη φορά με κόσμο του μετά τις 5 Νοεμβρίου στην «πρώτη» του Μεντιλίμπαρ κόντρα στην Φερεντσβάρος

Οι Πειραιώτες κοντράρονται με τους Ούγγρους στο Conference League στο Φάληρο το βράδυ της Πέμπτης  (19.45, COSMOTE SPORTS TV 2)

olympiacos-mentilibar
Πολύ σημαντική ημέρα ξημερώνει σήμερα Πέμπτη για τον Ολυμπιακό από αρκετές απόψεις.

Πρώτον για πρώτη φορά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα καθήσει στον πάγκο των Πειραιωτών στο ματς του Conference League (19.45, COSMOTE SPORTS TV 2) με τη Φερεντσβάρος. Δεύτερον και εξίσου σημαντικό η επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο Καραϊσκάκη, που θα είναι κατάμεστο. Για πρώτη φορά οι «Ερυθρόλευκοι» μετά τις 5 Νοεμβρίου και τον τότε αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα παίξουν με τους φιλάθλους τους στο πλευρό τους, κάτι που έχει έξτρα αξία αλλά και σημασία.

Ο Ισπανός τεχνικός έβγαλε και την πρώτη του ever αποστολή στον πειραϊκό σύλλογο (για τον αγώνα αυτόν). Σε αυτήν - την αποστολή - θα είναι οι: Αλεξανδρόπουλος, Παπαδούδης, Καρβάλιο, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Καμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ορτέγα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Ντόη, Ρέτσος, Ελ Αραμπί και Αποστολόπουλος.

Μία εκτίμηση 11άδας στον Ολυμπιακό θα έχει ως εξής: Πασχαλάκης - Ορτέγα, Ντόι, Κάρμο και Ροντινέι - Εσε και Τσικίνιο - Φορτούνης, Ποντένσε και Μασούρας - Ελ Καμπί. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί σίγουρα ο Αλεξανδρόπουλος (έναντι ενός εκ των μεσοεπιθετικών πίσω από τον Ελ Καμπί). Υπάρχει και το αγωνιστικό σενάριο ή η εκδοχή του 4-3-3 (με τρίτο χαφ δηλαδή και έτσι να μην ξεκινήσει ένας εκ των ακραίων όπως ο Ποντένσε).

Κλείσιμο
Είναι σαφές πώς ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το πρώτο βήμα. Ένα βήμα πρόκρισης στην αναμέτρηση με τη Φερεντσβάρος στο φαληρικό γήπεδο και ενώ η ρεβάνς των 2 ομάδων είναι προγραμματισμένη για τις 22 Φλεβάρη στη Βουδαπέστη.

Πηγή: gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Τα πρώτα ραβασάκια για φορολογούμενους με έσοδα κάτω από €10.000 και έξοδα έως €300.000 - Πώς τους έπιασαν

Η πρώτη κοινή ανακοίνωση Σπύρου και Δέσποινας Καρνέση για το φονικό στη Γλυφάδα: Σεβαστείτε το πένθος μας

Μητέρα η νεκρή από τους πυροβολισμούς στην παρέλαση στο Κάνσας, 9 παιδιά στους τραυματίες - Δραματικά βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης