Μάντσεστερ Σίτι: Κοντά στην επιστροφή ο Ντε Μπρόινε

Μάντσεστερ Σίτι: Κοντά στην επιστροφή ο Ντε Μπρόινε

Όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του βρίσκεται ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, καθώς ο Βέλγος άσος ξεκίνησε το ατομικό του πρόγραμμα και μετράει αντίστροφα για το comeback του στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Σίτι

de_bruyne
Χαμόγελα μετά από καιρό για τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Καταλανός τεχνικός γνωστοποίησε στην τελευταία συνέντευξη Τύπου, ότι ο Κέβιν Ντε Μπρόινε ξεκίνησε μετά από καιρό το ατομικό πρόγραμμα, ακολουθώντας προσεκτικά τις οδηγίες των γυμναστών της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο τεχνικός των «πολιτών», τόνισε ότι ο Βέλγος άσος ξεκίνησε το τρέξιμο, καθώς μετά από καιρό, ο 31χρονος βρίσκεται κοντά στη μεγάλη του επιστροφή στην αγωνιστική δράση. Στόχος των ανθρώπων της Μάντσεστερ Σίτι, είναι ο Ντε Μπρόινε να κριθεί έτοιμος τουλάχιστον στις αρχές του επόμενου έτους, ώστε να τεθεί και πάλι στις υπηρεσίες του Γκουαρδιόλα.

Ο Καταλανός τόνισε ότι η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στο οποίο η Μάντσεστερ Σίτι θα αγωνιστεί στις 19/12, κρίνεται εξαιρετικά δύσκολη, με τον Βέλγο άσος να αναμένεται να μπει στις προπονήσεις μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες.

Κλείσιμο
Εάν δεν προκύψει κάποια νέα άσχημη εξέλιξη, τότε ο Ντε Μπρόινε θα λάβει το «πράσινο» φως στις αρχές του 2024 και θα επιστρέψει στη δράση με σκοπό να βοηθήσει τη Μάντσεστερ Σίτι που περνάει μία από τις χειρότερες περιόδους επί ημερών Πεπ Γκουαρδιόλα.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης