ΟΛΠ και Antipollution μαζί: Νέα σελίδα για την αντιρρύπανση στο λιμάνι του Πειραιά

ΟΛΠ και Antipollution μαζί: Νέα σελίδα για την αντιρρύπανση στο λιμάνι του Πειραιά

....και την αντιμετώπιση των έκτακτων περιστατικών πλοίων

OLP_Limani_Peiraias_Port
Ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς ΟΛΠ ΑΕ έχοντας ως βασική προτεραιότητα την παροχή λιμενικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου με ασφαλή και βιώσιμο τρόπο, ανέθεσε στην Antipollution, μέλος του Ομίλου V Group, την υπηρεσία αντιμετώπισης ρύπανσης της θαλάσσιας επιφάνειας και την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών ρύπανσης, που ενδέχεται να προκληθούν κατά τη λειτουργία των λιμενικών εγκαταστάσεων.

Μια συνεργασία που θα συνεισφέρει δυναμικά όχι μόνο στους χρήστες του λιμανιού αλλά και στην τοπική κοινωνία, θέτοντας ως στόχο την προστασία του περιβάλλοντος στα πλαίσια της βιώσιμης ανάπτυξης και της κυκλικής οικονομίας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως και οι δύο πλευρές έχουν αποδείξει ενεργά όχι μόνο την ευαισθησία τους στον περιβαλλοντικό κλάδο αλλά κυρίως την πρακτική εφαρμογή της φιλοσοφίας zero waste στις δραστηριότητες τους.

Σύμμαχοι στο πρόγραμμα που σχεδίασε και θα υλοποιήσει η Antipollution είναι η χρήση της υψηλής τεχνολογίας αλλά και η «πράσινη» μεθοδολογία καθώς σε όλο το φάσμα των λειτουργιών της εταιρείας εφαρμόζονται ισχυροί κανόνες βιωσιμότητας. Στη φαρέτρα της εταιρείας βρίσκονται σύγχρονες πρακτικές πρόληψης και αντιμετώπισης της ρύπανσης, ψηφιακά μέσα και εξειδικευμένο λογισμικό, συστήματα τάχιστης πληροφόρησης και paperless διαδικασία monitoring και reporting.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κλείδωσε η τετράδα των μονομάχων του Survivor, έρχεται ελληνοτουρκικός αγώνας - Δείτε βίντεο

Αυτοκίνητο στην Πειραιώς παρέσυρε πέντε άτομα - Ανάμεσά τους τρία παιδιά, το ένα διασωληνωμένο

Άγριο ξύλο μαμάδων στην Ντίσνεϊλαντ της Καλιφόρνια - Δείτε βίντεο
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης