Ο Τζόκοβιτς έστειλε φιλάκια στους Βρετανούς φιλάθλους και τους φώναξε: «Σκάστε» - Βίντεο

Ο Τζόκοβιτς έστειλε φιλάκια στους Βρετανούς φιλάθλους και τους φώναξε: «Σκάστε» - Βίντεο

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς εκνευρίστηκε με τις αποδοκιμασίες των Βρετανών στον αγώνα του στη Μάλαγα

djoko
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς οδήγησε τη Σερβία στα ημιτελικά του Davis Cup στη Μάλαγα αλλά για να φτάσει έως εκεί η ομάδα του απέκλεισε τη Μεγάλη Βρετανία. 

Ο Νο1 τενίστας της παγκόσμιας κατάταξης κέρδισε με 6-4,6-4 τον Κάμερον Νόρι στο πλαίσιο του αγώνα της Σερβίας με τη Μεγάλη Βρετανία. Στην διάρκεια του παιχνιδιού αποδοκιμάζονταν από τους φιλάθλους της Μεγάλης Βρετανίας πριν πάει στη γραμμή του σερβίς και το έκαναν ακόμη πιο εκνευριστικό όταν έπαιζαν τα τύμπανά τους!



Μετά το παιχνίδι τους έστειλε και φιλάκια και δήλωσε στην συνέντευξη του μέσα στο γήπεδο: «Να μάθετε να σέβεστε τους παίκτες, να μάθετε να συμπεριφέρεστε», είπε στο μικρόφωνο. Οι Βρετανοί άρχισαν να χτυπούν πάλι τα τύμπανά τους για να πάρουν την απάντησή τους από τον Νόλε «Όχι, εσείς να σκάσετε, να κάνετε ησυχία».

Ο 36χρονος Σέρβος μίλησε για τους φιλάθλους και στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε. «Είναι Davis Cup και είναι φυσιολογικό μερικές φορές να ξεπερνούν τα όρια, αλλά στην ένταση της στιγμής κι εσύ αντιδράς και δεν επιτρέπεις τέτοια συμπεριφορά. Μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν, αλλά εγώ θα απαντήσω. Προσπαθούσα να μιλήσω και εκείνοι επίτηδες έπαιζαν τα τύμπανα για να μην μιλήσω και προσπαθούσαν να με εκνευρίσουν σε όλο το ματς. Έτσι, είχαμε μια μικρή κουβέντα στο τέλος».

Η Σερβία θα παίξει στα ημιτελικά της διοργάνωσης με την Ιταλία του Γιάνικ Σίνερ, ενώ στο άλλο ματς της τετράδας θα μονομαχήσουν Φινλανδία και Αυστραλία.



Ειδήσεις σήμερα:

Βάρκιζα: Σοκαριστικές εικόνες από το τροχαίο δυστύχημα με τις δυο νεαρές - Πώς έγινε η μετωπική σύγκρουση

Κρήτη: Εκκλησία των Χανίων άνοιξε την αγκαλιά της στον παπά Δημήτρη των Αγίων Ισιδώρων του Λυκαβηττού

Κακοκαιρία Oliver - meteo: Πού και πότε θα «χτυπήσει» - Δείτε χάρτες και timelapse βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης