Ντιέγκο Αλόνσο: «Αν έχω ομοιότητα με τον Τσόλο Σιμεόνε; Η Μόνα Λίζα είναι μία, τα υπόλοιπα είναι αντίγραφα»

Ντιέγκο Αλόνσο: «Αν έχω ομοιότητα με τον Τσόλο Σιμεόνε; Η Μόνα Λίζα είναι μία, τα υπόλοιπα είναι αντίγραφα»

Ο νέος προπονητής της Σεβίλλης δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων στην επίσημη παρουσίαση, αλλά η απάντηση που έδωσε για τα κοινά του στοιχεία με τον τεχνικό της Ατλέτικο, έκλεψε την παράσταση

Alonso1
Ο Ντιέγκο Αλόνσο είναι ο εκλεκτός της Σεβίλλης, αντικαθστώντας τον Μεντιλιμπάρ (απολύθηκε προχθες) με τον Ουρουγουανό τεχνικό να παρουσιάζεται και επίσημα σήμερα το μεσημέρι.

Ο 42χρονος προπονητής δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για το πρώτο του προπονητικό εγχείρημα στην Ευρώπη και όταν ρωτήθηκε για τους στόχους της ομάδας του είπε: «Είμαι θετικός από τη φύση μου και όλα όσα έζησα τις τελευταίες ώρες ήταν φανταστικά. Αναμφίβολα ο πιο σημαντικός στόχος είναι το πρώτο παιχνίδι που έχουμε. Θα επικεντρωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά για να παίξει καλά η ομάδα».

Ερωτηθείς για το στιλ ποδοσφαίρου που θέλει, ξεκαθάρισε πως: «Μου αρέσει το συνδυαστικό ποδόσφαιρο, να κυριαρχώ στα παιχνίδια μέσω της πίεσης αλλά και να προσθέτω το συνδυαστικό ποδόσφαιρο» για να ακολουθήσει η ερώτηση που ήταν όλα τα λεφτά.

Και η οποία αφορούσε τις ομοιότητές του με τον Ντιέγκο Σιμεόνε, προπονητή της Ατλέτικο Μαδρίτης...

Κλείσιμο
«Η ομοιότητα μας έχει να κάνει με το μικρό μας όνομα, γιατί τον λένε και αυτόν Ντιέγκο», είπε αρχικά προκαλώντας τα γέλια στην αίθουσα και συμπλήρωσε με νόημα:

«Ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα. Η Μόνα Λίζα είναι μόνο μία, οι άλλες δεν αξίζουν, είναι αντίγραφα. Κάποιος πρέπει να είναι αυθεντικός. Είμαι κολακευμένος που λέγεται ότι έχω ομοιότητες με τον Τσόλο, αλλά θα προσπαθήσω να δώσω στους παίκτες το αποτύπωμά μου».

Δείτε τη δήλωση του στο 13' του βίντεο που ακολουθεί.

Presentación oficial de Diego Alonso. EN DIRECTO 📡


Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ: Οι τομεάρχες και αναπληρωτές τομεάρχες της ΚΟ - Έκπληξη ο Μπάρκας

Κυψέλη: Βίντεο ντοκουμέντο από το «ριφιφί» σε φαρμακείο - Ημίγυμνος ο διαρρήκτης, με πορτοκαλί γάντια και μπλούζα στο πρόσωπο

Πετρέλαιο θέρμανσης: Την Παρασκευή η έναρξη διάθεσης - Τι πρέπει να ξέρουν οι καταναλωτές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης