La Liga: Πέρασε από την Παμπλόνα και ανέβηκε στην πεντάδα η Ατλέτικο, 2-0 την Οσασούνα - Δείτε τα γκολ

La Liga: Πέρασε από την Παμπλόνα και ανέβηκε στην πεντάδα η Ατλέτικο, 2-0 την Οσασούνα - Δείτε τα γκολ

Νέο στραβοπάτημα της Θέλτα στο «Μπαλαΐδος», 1-1 με την Αλαβές - Ο Μπογιέ γλίτωσε ξανά την Γρανάδα, 1-1 με τη Μπέτις

Collage_Maker-29-Sep-2023-01-19-AM-4182
Υπάρχουν νίκες και νίκες. Και, μετά τον θρίαμβο επί της Ρεάλ, η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έδωσε παρόμοια εικόνα στο «Σαδάρ». Παρ’ όλα αυτά, οι Ροχιμπλάνκος έφυγαν από την Παμπλόνα με νέα νίκη (2-0 την Οσασούνα) και ανέβηκαν στην πέμπτη θέση της La Liga και στο -1 από την τετράδα, με ματς λιγότερο από τις ομάδες που προπορεύονται.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν, με ωραίο σουτ – ριμπάουντ, άνοιξε νωρίς το σκορ (20’), σε ένα ματς όπου οι γηπεδούχοι ήταν άκρως ανταγωνιστικοί, έχασαν ευκαιρίες και, μάλιστα, σκόραραν με τον Νταβίντ Γκαρθία, ένα γκολ που ακυρώθηκε για φάουλ πάνω στον Άξελ Βίτσελ (75’), με τον προπονητή Χαγκόμπα Αρασάτε να αποβάλλεται για διαμαρτυρία. Έξι λεπτά αργότερα και ύστερα από αντεπίθεση, ο Ροντρίγκο Ρικέλμε πήρε εξαιρετική πάσα από τον Σαμουέλ Λίνο, «χόρεψε» τον τερματοφύλακα Αϊτόρ Φερνάντεθ και πλάσαρε στην κενή εστία για να πλασάρει στην κενή εστία για το 0-2. Μεγάλη ένταση σημάδεψε τα τελευταία λεπτά, με Εσεκιέλ Άβιλα και Άλβαρο Μοράτα να αποβάλλονται στο 85ο λεπτό, με τον Ισπανό να δίνει σε διεκδίκηση αγκωνιά στον Ίκερ Μουνιόθ, με τον Αργεντινό να παίρνει… ρεβάνς για τον συμπαίκτη του, πατώντας τον Μοράτα.

Resumen de CA Osasuna vs Atlético de Madrid (0-2)


Εφιάλτης το «Μπαλαΐδος» για την Θέλτα

Κλείσιμο
Η πολύ καλή εμφάνιση (παρά την ήττα) κόντρα στη Μπαρτσελόνα δεν αποτέλεσε οδηγό για την Θέλτα, η οποία συμπλήρωσε τέσσερα παιχνίδια φέτος στο «Μπαλαΐδος», αγνοώντας μέχρι τώρα τη νίκη! Μετά από τρεις διαδοχικές ήττες με μηδέν ενεργητικό, τουλάχιστον, η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ σημείωσε το πρώτο της γκολ και πήρε τον πρώτο της βαθμό, μένοντας στο 1-1 (35’ αυτ. Μαρίν – 73’ Ομοροντιόν) με την Αλαβές, πληρώνοντας και την αποβολή του Λούκα ντε λα Τόρε στο 68ο λεπτό.

Ο Τάσος Δουβίκας, μετά το παρθενικό του γκολ στη La Liga, μπήκε και πάλι ως αλλαγή (στο 63’ αντί του Ιάγο Άσπας), είχε μια καλή ευκαιρία λίγο μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει το νέο στραβοπάτημα της (κατώτερης σε γενικές γραμμές) ομάδα του Βίγκο, η οποία είναι μόλις στην 17η θέση, έναν βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Resumen de RC Celta vs Deportivo Alavés (1-1)


Ο Μπογιέ γλίτωσε (ξανά) την Γρανάδα

Σε παίκτη – κλειδί εξελίσσεται για την Γρανάδα ο Λούκας Μπογιέ, μετά την μεταγραφή του από την Έλτσε. Ο Αργεντινός άλλοτε επιθετικός της ΑΕΚ, το όνομα του οποίου «έπαιξε» για τον Ολυμπιακό αυτό το καλοκαίρι, σημείωσε το τρίτο του γκολ σε τέσσερις συμμετοχές, στην εντός έδρας ισοπαλία με την Μπέτις (1-1), στο μικρό ανδαλουσιάνικο ντέρμπι.

Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι ήταν καλύτερη σε γενικές γραμμές και προηγήθηκε με γκολάρα του 18χρονου Ισπανό-Σενεγαλέζου εξτρέμ Ασανέ Ντιαό (συγκρατήστε το όνομα…) στο ντεμπούτο του (51’), με τον Μπογιέ να απαντάει στο 67’ για ένα αποτέλεσμα που δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα καμίας εκ των δύο ομάδων.

Resumen de Granada CF vs Real Betis (1-1)



Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:
Τρίτη (26/9)
Σεβίλλη-Αλμερία 5-1 (7' Εν Νεσίρι, 8' Λουκεμπάκιο, 38' Σούσο, 51' Λαμέλα, 90'+2' Σάλας - 71' Σουάρες)
Μαγιόρκα-Μπαρτσελόνα 2-2 (8' Μουρίκι, 45'+3' Πρατς - 41' Ραφίνια, 75' Φερμίν Λόπεθ)

Τετάρτη (27/9)
Μπιλμπάο-Χετάφε 2-2 (6' Γιούρι, 62' Ινιάκι Γουίλιαμς - 51' Άλβαρες, 83' Λατάσα)
Βιγιαρεάλ-Τζιρόνα 1-2 (49' πεν. Παρέχο - 56' Ντόβμπικ, 61' Γκαρθία)
Ρεάλ Μαδρίτης-Λας Πάλμας 2-0 (45'+2' Ντίαθ, 54' Χοσέλου)
Βαλένθια-Σοσιεδάδ 0-1 (32' Φερνάντεθ)
Κάντιθ-Ράγιο Βαγεκάνο 0-0

Πέμπτη (28/9)
Γρανάδα-Μπέτις 1-1 (67' Μπογέ - 51' Ντιαό)
Θέλτα-Αλαβές 1-1 (35' αυτ. Μαρίν - 73' Σαμού)
Οσασούνα-Ατλέτικο 0-2 (20' Γκριεζμάν, 81' Ρικέλμε)



Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης