Αθήνα: Το σήμα για ενδοοικογενειακό επεισόδιο που αποκάλυψε τη δράση του Βούλγαρου μαστροπού

Αθήνα: Το σήμα για ενδοοικογενειακό επεισόδιο που αποκάλυψε τη δράση του Βούλγαρου μαστροπού

Ο 31χρονος, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα, εκμεταλλευόταν γυναίκες τουλάχιστον από το 2023

xeiropedes_arxeio_n
Ένα τηλεφώνημα στην ΕΛ.ΑΣ. για ενδοοικογενειακό επεισόδιο ήταν αυτό που αποκάλυψε τη δράση του 31χρονου Βούλγαρου που συνελήφθη στην Αθήνα για μαστροπεία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 31χρονος, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα, τουλάχιστον από το 2023 εκμεταλλευόταν γυναίκες, τις εξέδιδε και παρακρατούσε τα έσοδά.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψή του ξεκίνησε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής όταν, έπειτα από σήμα για ενδοοικογενειακό επεισόδιο, αστυνομικοί της ΔΙΑΣ μετέβησαν σε διαμέρισμα στην Αθήνα και, φθάνοντας έξω από αυτό, άρχισαν να ακούν δυνατές φωνές από το εσωτερικό του.

Όταν ρώτησαν τους περίοικους τι συμβαίνει, εκείνοι τους ενημέρωσαν ότι στο συγκεκριμένο διαμέρισμα διαμένει ένας άνδρας, ο οποίος διακινεί ναρκωτικά και εκμεταλλεύεται αλλοδαπές γυναίκες εκδίδοντάς τες σε οίκους ανοχής.

Κλείσιμο
Με βάση τις ενδείξεις τέλεσης των παραπάνω πράξεων, οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα και, παρουσία δικαστικού λειτουργού, προχώρησαν σε έρευνα. Εντός του χώρου εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος, καθώς και δύο γυναίκες από την Κολομβία και, κάπως έτσι το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται.

Ειδικότερα, από την προανάκριση προέκυψε πως ο συλληφθείς εκμεταλλευόταν την μία από τις δύο κοπέλες και πως την είχε μεταφέρει τουλάχιστον μία φορά σε οίκο ανοχής. Όσον αφορά στη δεύτερη κοπέλα προέκυψε ότι ο 31χρονος διατηρούσε με αυτή ερωτική σχέση και πως τις τελευταίες ημέρες άρχισε να γίνεται πιεστικός μην επιτρέποντας της να εργάζεται και να βγαίνει από το διαμέρισμα μόνη της. Ως αποτέλεσμα οι δύο γυναίκες ειδοποίησαν μία γνωστή τους η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε τις Αρχές.

Ο άνδρας, ο οποίος συνελήφθη για μαστροπεία και για άλλα αδικήματα, οδηγήθηκε το περασμένο Σάββατο ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημ/κων Αθηνών.


Ειδήσεις σήμερα:

Ποιος φταίει για τον θάνατο του πατέρα Καλλιάνου; Η Δικαιοσύνη ψάχνει την αλήθεια

Πάτρα: Επεισόδιο σε κηδεία - Φώναξαν την αστυνομία

Βασιλιάς Κάρολος: Το annus horribilis ενός άτυχου ηγεμόνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης