Ιστιοπλοΐα: Σεμινάριο προπονητών στην Ελλάδα με την υποστήριξη της ΔΟΕ

Ιστιοπλοΐα: Σεμινάριο προπονητών στην Ελλάδα με την υποστήριξη της ΔΟΕ

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Ε.Ι.Ο. στη Ναυταθλητική Μαρίνα του Δήμου Καλλιθέας από το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου

sailo
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία διοργανώνει τεχνικό σεμινάριο για τους προπονητές των ολυμπιακών και διεθνών κατηγοριών.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Ε.Ι.Ο. στη Ναυταθλητική Μαρίνα του Δήμου Καλλιθέας από το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου (9 πρωί μέχρι 6 το απόγευμα).

Εκτός από τις νέες προπονητικές μεθόδους, οι προπονητές θα ενημερωθούν και για διάφορα άλλα πολύ σοβαρά θέματα που τους αφορούν και θα τους βοηθήσουν στην καθημερινή επικοινωνία τους με τους ιστιοπλόους, όπως είναι το αντιτόπινγκ, η αθλητική ακεραιότητα, οι πρώτες βοήθειες κλπ.

Ομιλητές θα είναι ο εργοφυσιολόγος Ηλίας Ζαχαρόγιαννης, ο αθλητικός ψυχολόγος Κωνσταντίνος Χρυσικάκης, ο διατροφολόγος Θαλής Παναγιώτου και η Ολυμπιονίκης μας Σοφία Παπαδοπούλου, η οποία θα αναπτύξει το πρόγραμμα «Ιστιοπλοΐα Γένους Θηλυκού».

Κλείσιμο
Το σεμινάριο θα γίνει με τη στήριξη της ΔΟΕ – Ολυμπιακή Αλληλεγγύη, της Ε.Ο.Ε. και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (θα την εκπροσωπήσει ο Γιάννης Παπάζογλου από τον τομέα Ανάπτυξης προπονητών). Υποστηρικτές θα είναι η Ε.Π.ΑΘΛ.Α (Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας) με εκπρόσωπο την Φωτεινή Καραμαλάκη, ο Ε.Ο.ΚΑ.Ν (Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ) με εκπροσώπους τον δικηγόρο Χρήστο Χριστόπουλο και την Αντωνία Κώτσια και η Ε.Ν.ΑΚ (Ελληνική Ναυαγοσωστική Ακαδημία) με εκπρόσωπο την Μαρία Δελατόλα.

ΠΗΓΗ: ΕΙΟ 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Άρτα - Γυναίκα πνίγηκε από φαγητό και πέθανε μπροστά στα μάτια του συζύγου της

«Τι να πεις για αυτόν τον άνθρωπο, με την τεράστια υπέροχη καρδιά» - Δάκρυα για τον 51χρονο εργάτη στην Σαντορίνη

Μάθε πού ψηφίζεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 - Σε λειτουργία η ψηφιακή πλατφόρμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης