Κέιν: «Οι δυσκολίες της Γιουνάιτεντ μπορεί να την κάνουν επικίνδυνη»

Κέιν: «Οι δυσκολίες της Γιουνάιτεντ μπορεί να την κάνουν επικίνδυνη»

Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αύριο (20/09), και ο Χάρι Κέιν περιμένει αντίδραση από τους «Κόκκινους Διαβόλους» που προέρχονται από εντός έδρας ήττα απ' τη Μπράιτον για την Premier League

Harry-Kane
Ο νέος αστέρας της Μπάγερν Μονάχου Χάρι Κέιν είναι προετοιμασμένος για την αντίδραση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όταν θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου στο Champions League την Τετάρτη (20/09). Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» αντιμετώπισαν αρκετά εξωαγωνιστικά προβλήματα αυτή τη σεζόν, ενώ και καθαρά αγωνιστικά μετρούν τρεις ήττες στους πρώτες πέντε αγώνες τους. Η τελευταία ήρθε το Σάββατο, όταν έχασαν 3-1 εντός έδρας από την Μπράιτον η οποία είχε 56% κατοχή και διπλάσια σουτ προς το τέρμα από τους γηπεδούχους.

Ο Κέιν, ο οποίος γνωρίζει καλά την προσεχή αντίπαλο της Μπάγερν, έχει προειδοποιήσει τους συμπαίκτες του ότι η Γιουνάιτεντ δεν θα ρίξει λευκή πετσέτα. «Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι», είπε ο 30χρονος στο Sports Illustrated. «Ξέρω ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περνάει μια δύσκολη στιγμή, αλλά μερικές φορές τέτοιες ομάδες είναι επικίνδυνες γιατί πάντα θέλουν να επιστρέψουν με μεγαλειώδη τρόπο, οπότε πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και φυσικά θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας.Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι πάντα ξεχωριστό και το πρώτο μου παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου θα μείνει μαζί μου – οπότε ελπίζω να πάει καλά».

Ο Κέιν έχει σκοράρει τέσσερα γκολ στους τέσσερις πρώτους αγώνες του στην Μπουντεσλίγκα, το τελευταίο από τα οποία ήρθε στην ισοπαλία 2-2 της περασμένης Παρασκευής εναντίον της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Ο αρχηγός της Αγγλίας απέδωσε τη γρήγορη προσαρμογή του στον προπονητή της Μπάγερν, Τόμας Τούχελ - τον οποίο περιέγραψε ως «έναν από τους κορυφαίους προπονητές στον κόσμο» - στο γεγονός ότι τον έχουν αγκαλιάσει ως ηγέτη στα αποδυτήρια και στη θερμή υποδοχή που του δόθηκε. σε αυτόν από το επιτελείο και τους οπαδούς της Μπάγερν.

«Όλα ήταν φανταστικά μέχρι στιγμής», είπε ο Κέιν. «Όλοι ήταν πολύ φιλικοί και με βοήθησαν να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Αυτό που με εξέπληξε περισσότερο ήταν οι οπαδοί. Από την άφιξή μου ένιωσα την υποστήριξή τους. Βλέπω τόσες πολλές φανέλες του Κέιν και φανέλες της εθνικής ομάδας. Το μόνο πράγμα που μου λείπει αυτή τη στιγμή είναι η οικογένειά μου γιατί είναι ακόμα στο Λονδίνο», είπε.

Κλείσιμο
Ο Τούχελ δεν θα είναι στη γραμμή του γηπέδου στην Allianz Arena για τον αγώνα, τον πρώτο αγώνα της φάσης των ομίλων της σεζόν, επειδή εκτίει ποινή ενός αγώνα μετά την αποβολή του στον περσινό δεύτερο προημιτελικό από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του F-35 που αναζητούσαν επί σχεδόν 24 ώρες οι αρχές στις ΗΠΑ

Άγνωστοι έστησαν ενέδρα και έσπασαν τα τζάμια στο αυτοκίνητο του Δημάρχου Λαμίας - Δείτε φωτογραφίες

Και η ΕΥΠ στις έρευνες για το τραγικό τροχαίο με τους πέντε νεκρούς Έλληνες στη Λιβύη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης