Με Γιόκιτς το πάρτι των Σέρβων στο Βελιγράδι

Με Γιόκιτς το πάρτι των Σέρβων στο Βελιγράδι

Ο πρωταθλητής του NBA μπορεί να μην αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά βρέθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά και τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο πάρτι μετά την επιστροφή

jokic-djokovic-830x0
Αφού γνώρισαν πραγματική αποθέωση από χιλιάδες κόσμου το βράδυ της Τρίτης στο Δημαρχείο του Βελιγραδίου, ο Νόβακ Τζόκοβιτς και τα μέλη της Εθνικής ομάδας μπάσκετ της Σερβίας (δευτεραθλητές κόσμου) δεν σταμάτησαν εκεί...

Όλοι μαζί πήγαν σε γνωστό bar restaurant της Σερβικής πρωτεύουσας (Nacionalna Klasa) με την παρέα να μεγαλώνει καθώς εκεί βρέθηκαν τόσο ο Νίκολα Γιόκιτς όσο κι ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς.

Ο πρωταθλητής και MVP της φετινής σεζόν στο NBA και ο άσος των Χιούστον Ρόκετς δεν ταξίδεψαν στην Άπω Ανατολή με την εθνική ομάδα, αλλά βρέθηκαν εκεί με τους φίλους τους για να γλεντήσουν μαζί την επιτυχία τους με τον Γιόκιτς να εξελίσσεται στον απόλυτο πρωταγωνιστή.

O «Τζόκερ» έφτιαξε ένα τρομερό δίδυμο με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και έφτασε στο σημείο να μείνει γυμνός από τη μέση και πάνω τραγουδώντας μαζί με τον άσο του Ολυμπιακού.

Κλείσιμο


Στο πάρτι συμμετείχαν πολλοί γνωστοί Σέρβοι καλλιτέχνες (Ceca Ražnatović, Saša Matić, Vlado Georgijev and Edita Aradinović) με την τελευταία να κάνει ειδική αφιέρωση στον Αλέξα Αβράμοβιτς το τραγούδι της  "Uno momento" και τον άσο της Παρτίζαν να το απολαμβάνει εν μέσω αποθέωσης.





Ειδήσεις σήμερα:

Σόου στο Κογκρέσο του Μεξικού - Παρουσιάστηκαν «πτώματα εξωγήινων» από γνωστό «ουφολόγο», δείτε φωτογραφίες

«Εικονομαχία» στον ΣΥΡΙΖΑ για τη Μακρόνησο - Σύννεφα διάσπασης, «πυροσβέστης» η Αχτσιόγλου και βολές Τσακαλώτου

Τέλος στα σενάρια ανασχηματισμού στην κυβέρνηση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης