Σόου στο Κογκρέσο του Μεξικού - Παρουσιάστηκαν «πτώματα εξωγήινων» από γνωστό «ουφολόγο», δείτε φωτογραφίες

Σόου στο Κογκρέσο του Μεξικού - Παρουσιάστηκαν «πτώματα εξωγήινων» από γνωστό «ουφολόγο», δείτε φωτογραφίες

Ο δημοσιογράφος και ουφολόγος Jaime Maussan ισχυρίστηκε ότι άνω από το 30% του DNA τους ήταν «άγνωστο»

1000-year_old_alien_corpses
«Μη ανθρώπινα» πτώματα 1.000 ετών, παρουσιάστηκαν σε Μεξικανούς πολιτικούς στο Κογκρέσο σήμερα Τετάρτη.

Οι δύο αυτοί μικροσκοπικοί σκελετοί που θυμίζουν ανθρώπινο σώμα, ανασύρθηκαν από το Κούσκο του Περού και παρουσιάστηκαν στο Κογκρέσο, προκαλώντας ενθουσιασμό στην κοινότητα των θεωρητικών συνωμοσίας των UFO.



Επικεφαλής της εκδήλωσης ήταν ο δημοσιογράφος και ουφολόγος Jaime Maussan, ο οποίος κατέθεσε ενόρκως ότι τα δύο αυτά μουμιοποιημένα σώματα δεν αποτελούν μέρος της «γήινης εξέλιξής μας», καθώς -όπως ισχυρίστηκε- το ένα τρίτο του DNA τους παραμένει «άγνωστο», μετέδωσαν μεξικανικά μέσα ενημέρωσης.

Κατά την ομιλία του, ο Maussan έδειξε σε Αμερικανούς αξιωματούχους και μέλη της μεξικανικής κυβέρνησης διάφορα βίντεο με «UFO και μη αναγνωρισμένα περίεργα φαινόμενα» πριν τελικά αποκαλύψει τα υποτιθέμενα εξωγήινα πτώματα.

Ο ίδιος είπε: «Αυτά δεν αποτελούν μέρος της γήινης εξέλιξής μας... Δεν πρόκειται για όντα που βρέθηκαν σε συντρίμμια εξωγήινων αντικειμένων»



Ο Maussan δήλωσε στους παρευρισκόμενους ότι τα δύο δείγματα μελετήθηκαν από επιστήμονες του Αυτόνομου Εθνικού Πανεπιστημίου του Μεξικού (UNAM), οι οποίοι άντλησαν στοιχεία DNA χρησιμοποιώντας ραδιοχρονολόγηση με άνθρακα. Αφού έγιναν συγκρίσεις με άλλα δείγματα DNA, διαπιστώθηκε ότι πάνω από το 30% του DNA των δειγμάτων ήταν «άγνωστο», όπως είπε.

Κλείσιμο
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Maussan,  παρουσιάστηκαν επίσης ακτινογραφίες των υποτιθέμενων εξωγήινων πτωμάτων, με τους ειδικούς να καταθέτουν ενόρκως ότι το ένα από τα σώματα φαίνεται να έχει «αυγά» στο εσωτερικό του, ενώ και τα δύο λέγεται ότι είχαν εμφυτεύματα από πολύ σπάνια μέταλλα, όπως το όσμιο.

Αξίξει να σημειωθεί ότι ο Maussan είναι γνωστός για τους ισχυρισμούς για «εξωγήινες» ανακαλύψεις που αργότερα διαψεύστηκαν, συμπεριλαμβανομένων πέντε μουμιών που βρέθηκαν στο Περού το 2017 και που αργότερα αποδείχθηκε ότι ήταν νεκρά παιδιά.

Ειδήσεις σήμερα:

Προσωρινά στους γονείς της 42χρονης η κηδεμονία των δύο παιδιών - Αύριο οι κηδείες του πρώην ζευγαριού

Το παρασκήνιο της παραίτησης Ζαούτη από τον ΕΟΔΥ - Νέος πρόεδρος ο Χρήστος Χατζηχριστοδούλου

Τσακαλώτος για Μακρόνησο: Μεγάλο λάθος το βίντεο Κασσελάκη – Συγγνώμη εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης