Σερβία: Φοβερή υποδοχή στην ομάδα μπάσκετ και στον Τζόκοβιτς στο Βελιγράδι - Έκλαψε ο Νόλε - Βίντεο

Σερβία: Φοβερή υποδοχή στην ομάδα μπάσκετ και στον Τζόκοβιτς στο Βελιγράδι - Έκλαψε ο Νόλε - Βίντεο

Χιλιάδες κόσμου αποθέωσαν στο Βελιγράδι την ομάδα μπάσκετ που ήταν 2η στο Μουντομπάσκετ και τον κάτοχο των 24 Grand Slam, Νόβακ Τζόκοβιτς

nole
Εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν το βράδυ της Τρίτης την κεντρική πλατεία του Βελιγραδίου για να υποδεχτούν και να αποθεώσουν την εθνική ομάδα μπάσκετ ανδρών και τον Νόβακ Τζόκοβιτς. 

Οι Σέρβοι κατέκτησαν τη 2η θέση στο Μουντομπάσκετ αφού έχασαν στον τελικό από τους Γερμανούς ενώ ο Νόβακ Τζόκοβιτς κέρδισε στη Νέα Υόρκη το US Open και έγραψε ιστορία αφού έφτασε τα 24 Grand Slam. 



Κλείσιμο
Τα μέλη της ομάδας και ο Νόλε ήταν καλεσμένοι του προέδρου της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο οποίος αφού τους συνεχάρη ζήτησε από τους μπασκετμπολίστες να κερδίσουν το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, την ώρα μάλιστα που οι ΗΠΑ ετοιμάζουν ομαδάρα με επικεφαλής τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. 

Μετά το δείπνο και τις βραβεύσεις οι παίκτες βγήκαν στο μπαλκόνι για να αποθεώθουν από τον κόσμο. Ο Τζόκοβιτς λύγισε και άρχισε να κλαίει σαν παιδί. 

«Τρέμω, δεν ξέρω τι να πω, και θα έλεγα τόσα. Θα ήθελα να συγχαρώ τους πρωταθλητές, τους μπασκετμπολίστες μας για την εκπληκτική τους επιτυχία, όχι μόνο φέτος, αλλά όλα αυτά τα χρόνια. Τους ευχαριστώ που με δέχτηκαν να είμαι μέρος της γιορτής και να κάνουμε παρέα μαζί απόψε.

Κανένα έθνος στον κόσμο δεν έχει το πνεύμα που έχουμε εμείς. Ζήτω η Σερβία » είπε μεταξύ άλλων ο Νόλε και... πνίγηκε στις αγκαλιές  των μπασκετμπολιστών!



Ειδήσεις σήμερα:

«Στενοί συνεργάτες του αρχιμαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν οι 6 νεκροί στη Λούτσα» γράφουν τουρκικά ΜΜΕ

Πώς θα διατεθούν τα 2,25 δισ. από την ΕΕ - Παράθυρο για επιπλέον κονδύλια έως 400 εκατ.

Κακοκαιρία «Daniel»: Αναστέλλεται η καταβολή ασφαλιστικών εισφορών, δόσεων και παρατάσεις καταβολών για τους πληγέντες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης