Πινέδα: «Όνειρο για όλους μας οι όμιλοι του Champions League»

Πινέδα: «Όνειρο για όλους μας οι όμιλοι του Champions League»

Ο μέσος της ΑΕΚ, Ορμπελίν Πινέδα τόνισε πως τόσο γι' αυτόν όσο και για τους συμπαίκτες του το δέλεαρ της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League είναι πολύ μεγάλο

Pineda
Από την πλευρά των παικτών της ΑΕΚ, ο Ορμπελίν Πινέδα μίλησε στη συνέντευξη Τύπου στην Αμβέρσα. Ο Μεξικανός μέσος τόνισε πως το παιχνίδι με την Αντβέρπ δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αλλά αυτός και οι συμπαίκτες του θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να εκπληρώσουν το μεγάλο όνειρο όλων που δεν είναι άλλο από τη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ορμπελίν Πινέδα στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Αντβέρπ:

Για την Αντβέρπ και πόσο καλά τη γνωρίζουν: «Τόσο ο προπονητής όσο και εμείς έχουμε προσπαθήσει να μελετήσουμε τον αντίπαλο. Δεν είναι καθόλου εύκολο παιχνίδι. Θα βάλουμε τα δυνατά μας και ελπίζουμε για το καλύτερο δυνατό».

Για την πνευματική κατάσταση της ομάδας μετά την επική πρόκριση επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ: «Ήταν ένα δυνατό, έντονο και συγκινητικό παιχνίδι. Πιστεύω και τα επόμενα ματς με την Αντβέρπ θα είναι παρόμοια. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και θα προσπαθήσουμε να περάσουμε και αυτόν τον προκριματικό».

Για το πως βλέπει ο ίδιος και οι συμπαίκτες την πιθανή συμμετοχή στους ομίλους του Champions League: «Αποτελεί ένα όνειρο για τον κάθε παίκτη. Από εκεί που βλέπεις τα ματς του Champions League σπίτι σου μπορείς να παίξεις. Οπότε σου δίνει μεγαλύτερη ώθηση για να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και να το καταφέρουμε».

Για το αν θεωρεί πως η αναμέτρηση με την Αντβέρπ θα είναι δυσκολότερη από αυτή με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ ή το αντίθετο: «Ξέρουμε ότι είναι δύο πολύ καλές ομάδες που βρίσκονται σε αυτό το στάδιο. Θα πρέπει να καταβάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε για να περάσουμε στον επόμενο γύρο».

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιές: Έκτακτη διϋπουργική σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία - Έρχονται ενισχύσεις από Ρουμανία και Κύπρο

Λαγονήσι: Δεν ήξερε κολύμπι ο 48χρονος που προσπάθησε να σώσει το παιδί του από πνιγμό

Βάρκιζα: «Τώρα θα γίνεις κανονικός άγγελος» - Θλίψη για τον 40χρονο που σκοτώθηκε στην Αθηνών - Σουνίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης