Το πρόμο των Γάλλων για το Παγκόσμιο Κύπελλo Γυναικών θα σε κάνει να συντονιστείς - Δείτε βίντεο

Το πρόμο των Γάλλων για το Παγκόσμιο Κύπελλo Γυναικών θα σε κάνει να συντονιστείς - Δείτε βίντεο

Η αυλαία του Παγκόσμιου Κυπέλλου Γυναικών στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία άνοιξε και το πρόμο του Orange για την εθνική Γαλλίας είναι αρκετό για να σε πείσει να δεις όλα τα ματς

gallia_Wc
Μπορεί το καλοκαίρι να μην έχουμε Παγκόσμιο Κύπελλο Ανδρών ωστόσο 32 γυναικείες εθνικές ομάδες έρχονται να γεμίσουν το αθλητικό και στοιχηματικό πρόγραμμα μέχρι και τις 20 Αυγούστου.

Σε μια προσπάθεια να τραβήξει ακόμη περισσότερο κόσμο, μιας και ήδη στη Γαλλία το γυναικείο ποδόσφαιρο είναι πολύ ψηλά τόσο σε διασυλλογικό όσο και εθνικό επίπεδο, το δίκτυο Orange δημιούργησε ένα μοναδικό πρόμο για τις προσπάθειες του Ερβέ Ρενάρ (σ.σ μοναδικός προπονητής που νίκησε την πρωταθλήτρια κόσμου, Αργεντινή, ως προπονητής της Σαουδικής Αραβίας στα γήπεδα του Κατάρ) και των ποδοσφαιριστριών του.

«Είναι οι Μπλε αυτοί που μας δημιουργούν αυτά τα συναισθήματα, αλλά δεν είναι αυτοί που είδατε μόλις».

Με αυτή τη φράση στα μισά του βίντεο αποκαλύπτεται σε όσους δεν το έχουν παρατηρήσει ήδη πως πρωταγωνιστές δεν είναι ο Αντουάν Γκριζμάν, ο Κιλιάν Μπαπέ και ο Ολιβιέ Ζιρού, αλλά η Σακινά Καρσαουί, η Εστέλ Κασκαρινό και η Εζενί Λε Σομέρ οι οποίες αντικαστάθηκαν προσωρινά με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Για τη δημιουργία του βίντεο χρειάστηκαν 8 graphic designers και 500 ώρες δουλειάς,  οι οποίες φαίνεται να απέδωσαν και με το παραπάνω μιας και το βίντεο μετράει περίπου 25 εκατομμύρια προβολές μόνο στο Twitter και το TikTok.

Les actions folles de l'équipe de France qu'on a tous oubliées - Orange


Οι Γαλλίδες είναι φυσικά ανάμεσα στα φαβορί, με τις Αγγλία, Γερμανία και Ισπανία να είναι ελάχιστα μπροστά τους, τουλάχιστον όσον αφορά τις στοιχηματικές αποδόσεις.

Στην πρεμιέρα η εκ των διοργανωτριών, Νέα Ζηλανδία, πήρε νίκη-έκπληξη κόντρα στη Νορβηγία με σκορ 1-0. Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται με τον αγώνα της έτερης οικοδέσποινας, Αυστραλίας, κόντρα στην Ιρλανδία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης