Στέφανος Τσιτσιπάς: Στέλνει στη... σύνταξη τον Μάρεϊ - «Δεν ξέρω εάν θα παίξω ξανά στο Wimbledon» δήλωσε ο Βρετανός

Στέφανος Τσιτσιπάς: Στέλνει στη... σύνταξη τον Μάρεϊ - «Δεν ξέρω εάν θα παίξω ξανά στο Wimbledon» δήλωσε ο Βρετανός

Το παιχνίδι με τον Στέφανο Τσιτσιπά μπορεί να ήταν το τελευταίο του Άντι Μάρεϊ στο Wimbledon

murray-tsitsipas-m
Ο Άντι Μάρεϊ ήθελε σήμερα ένα σετ για να βρεθεί στον 3ο γύρο του Wimbledon αλλά ο Στέφανος Τσιτσιπάς του έκλεψε τη μπουκιά μέσα από το στόμα.

Ο θρυλικός Βρετανός τενίστας με τα 2 χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια και τα 2 Wimbledon που έχει γίνει Σερ βρέθηκε μπροστά με 2-1 σετ το βράδυ της Πέμπτης και το απόγευμα της Παρασκευής ήθελε ένα σετ για να περάσει στους "32" του τουρνουά του Λονδίνου.




Κλείσιμο

Παρότι είχε μαζί το κοινό στο κεντρικό κορτ του Wimbledon δεν τα κατάφερε! Έχασε δύο σετ από τον Έλληνα τενίστα και απογοητεύτηκε. Μετά από τον αγώνα απέσπασε το χειροκρότημα από τον κόσμο αλλά στη συνέντευξη Τύπου έβαλε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση.

27406538
Ο Άντι Μάρεϊ αποχαιρετά τον κόσμο στο κεντρικό κορτ του Wimbledon
27406591
Απογοητευμένος από τον αποκλεισμό ο Βρετανός


Ο Άντι Μάρεϊ αποκλείστηκε πρόωρα στην 15η συμμετοχή του στο Wimbledon και άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα όσο αφορά την επόμενη χρονιά και την παρουσία του στο Grand Slam. Ερωτηθείς εάν θα παίξει και το 2023 είπε: «Δεν ξέρω. Το κίνητρο είναι προφανώς μεγάλο πράγμα.Το να συνεχίσω και να έχω πρόωρους αποκλεισμούς δεν με βοηθάει. Φαντάζομαι θα γίνει όπως και πέρσι. Τότε σκέφτηκα πολύ τα πράγματα, μίλησα με την οικογένειά μου και αποφάσισα να συνεχίσω. Δεν σκοπεύω να σταματήσω αυτή τη στιγμή. Αλλά, ναι, αυτό θα πάρει λίγο χρόνο για να το ξεπεράσω».

badisa_1_2
Η Πάουλα Μπαντόσα στήριξε το αγόρι της


Εν συνεχεία τόνισε: «Είμαι προφανώς πολύ απογοητευμένος μετά από την ήττα. Ποτέ δεν ξέρεις πόσες ευκαιρίες θα έχεις για να παίξεις εδώ». Ο Μάρεϊ τα έβαλε και με τον διαιτητή για τις αποφάσεις του αλλά η ουσία είναι ότι αυτό μπορεί να ήταν το τελευταίο του παιχνίδι στο Wimbledon.

kim_2
Η σύζυγος του Άντι Μάρεϊ


Η σύζυγός του Κιμ παρακολούθησε από την κερκίδα σήμερα το απόγευμα μαζί με τη μητέρα του Τζούντι Μάρεϊ και ήταν απογοητευμένη από την εξέλιξη. Αντιθέτως η Πάουλα Μπαντόσα δεν σταμάτησε να φωνάζει μετά από την τεράστια νίκη του συντρόφου της.


Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε το σχέδιο για την αντιπυρική περίοδο: 14.040 πυροσβέστες, 3.654 οχήματα και 89 εναέρια μέσα

Παρατεταμένη ζέστη με 40άρια από την Τετάρτη - Έρχονται θερμές αέριες μάζες από την Αλγερία


Πανελλαδικές 2023: Ξεκίνησε η υποβολή Μηχανογραφικών Δελτίων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης