Basket League: Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών

Basket League: Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών

Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική για τα όσα συνέβησαν στο Game 1 των τελικών της Basket League απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά θα την εκτίσει είτε στο Game 5 (αν φτάσουν εκεί οι τελικοί) είτε στον πρώτο αγώνα της νέας χρονιάς

5905835
Τα όσα συνέβησαν πριν την έναρξη του πρώτου τελικού της Basket League στο ΣΕΦ, με την επίθεση που δέχτηκε η αποστολή του Παναθηναϊκού θα κοστίσουν στον Ολυμπιακό μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, μετά από απόφαση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

Την ποινή αυτοί οι «ερυθρόλευκοι» θα την εκτίσουν στο Game 5 της σειράς των τελικών, αν και εφόσον υπάρξει τέτοιο. Οι δύο αιώνιοι κοντράρονται απόψε (21:15 - ΕΡΤ3) για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς, με τους Πειραιώτες να προηγούνται 1-0.

Η ανακοίνωση της ποινής στον Ολυμπιακό
1) Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: α) για επεισόδια δυσφημιστικά για το άθλημα στον περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων, ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας από αγώνες πρωταθλήματος ή κυπέλλου και χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ, β) για απαγορευμένη χρήση πανό χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ) και γ) παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (άναμμα πυρσών), χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ) που διεξήχθη στις 4-6-2023.

Κλείσιμο
2) Απαλλάσσεται η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ της κατηγορίας περί εκτεταμένων υβριστικών συνθημάτων σε βάρος φυσικών προσώπων, για τον ως άνω αγώνα.

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Νεύρα από τον Βελόπουλο μετά από ερώτηση δημοσιογράφου για τα «χειρόγραφα του Ιησού»

«Δεν το ζω!» σχολίασε ο επιχειρηματίας στον οποίο απάντησε στο TikTok ο Μητσοτάκης

Με πάνω από 45 σφαίρες η διπλή εκτέλεση στον Κορυδαλλό - Έκαψαν το αμάξι τους στον Σκαραμαγκά οι δράστες

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης