Ευρωπαϊκό κωπηλασίας: Αργυρός ο Ντούσκος στο σκιφ

Ευρωπαϊκό κωπηλασίας: Αργυρός ο Ντούσκος στο σκιφ

Όπως αναμενόταν ο τελικός του σκιφ των ανδρών ήταν φοβερός και ενώ αρχικά φαινόταν ότι το χρυσό μετάλλιο θα κριθεί ανάμεσα στον Ντούσκο και τον Ζάιντλερ, τελικά την έκπληξη την έκανε ο Λίροπ

Duskos
Οι Ολλανδοί φαίνεται να είναι ο κρυπτονίτης του χρυσού Ολυμπιονίκη του Τόκιο, καθώς πέρσι ήταν δεύτερος στο ευρωπαϊκό του Μονάχου πίσω από τον Μέλβιν Τβέλαρ και σήμερα ηττήθηκε από τον Λέοναρντ Βαν Λίπορ.

Συγκεκριμένα, ο Όλιβερ Ζάιντλερ οδηγούσε τον αγώνα στα πρώτα 1000μ, με τον Στέφανο Ντούσκο να είναι συνεχώς δίπλα του και να πηγαίνουν κουπιά κουπιά. Ο Γερμανός είχε πέρασμα στα 3:21.91 και ο Ντούσκος στα 3:22.51.

Έπειτα ο Έλληνας πρωταθλητής πέρασε για λίγο μπροστά, αλλά την τελευταία κουβέντα είχε ο Λίπορ, ο οποίος από την 6η διαδρομή έκανε την αντεπίθεσή του και ήταν πρώτος στα 1.500μ με 5:06.34 και τελικά με 6:46.91 κέρδισε το χρυσό μετάλλιο.

Ο Ντούσκος προσπάθησε να τον φτάσει και μάλιστα στο 1.500άρι ήταν πολύ κοντά με 5:06.60, αλλά δεν είχε τις ίδιες δυνάμεις με τον Ολλανδό και έμεινε δεύτερος με 6:47.87.

Κλείσιμο
Η επίδοση του είναι ταχύτερη από αυτή που είχε κάνει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, καθώς στον Σχοινιά είχε κάνει 6:48.27. O Ζάιντλερ, που είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2022, ολοκλήρωσε τον τελικό στην τρίτη θέση και κατέκτησε το χάλκινο με 6:48.14.

Πηγή:Sportsfeed.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Ανάλυση Bloomberg: Ο έλεγχος στα ΜΜΕ δίνει προβάδισμα στον Ερντογάν για νίκη στις εκλογές

Όταν ο παιδόφιλος Τζίμι Σάβιλ πήγε να αποπλανήσει την Αμάντα Χόλντεν σε νεαρή ηλικία

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης