Πριν από λίγες ημέρες ο Πανιώνιοςανέβηκε στην Elite League αλλά στην ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν κρύβουν ότι στόχος είναι η επιστροφή στη Basket League.
Ο Φάνης Χριστοδούλου έχει συνδέσει το όνομά του με την μεγάλη ομάδα του Πανιωνίου αλλά σήμερα είναι γενικός αρχηγός.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-csiytjoa8jhd)
«Σίγουρα έχουμε δρόμο μπροστά μας. Με όλον αυτό τον κόσμο στο πλευρό μας, πιστεύω θα πάμε καλά. Είμαστε έτοιμοι για την Α1. Αυτή η ομάδα πρέπει σίγουρα να παίζει σε μεγαλύτερα γήπεδα, πρέπει να παίζει σε μεγαλύτερες κατηγορίες, στην Α1» είπε αρχικά ο Φάνης Χριστοδούλου και συμπλήρωσε: «Τα παιδιά έδωσαν την ψυχή τους φέτος. Αποκλείσαμε πέντε ομάδες στο Κύπελλο, παίξαμε με την ΑΕΚ στα ίσια και παραλίγο να την κερδίσουμε.
Μία ήττα μόλις κάναμε στο πρωτάθλημα. Είχαμε άγχος σίγουρα, αλλά ευτυχώς στο τέλος πήγαν όλα καλά. Θα τα πούμε του χρόνου σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Όπου και να παίζουμε εγώ θα βρίσκομαι εδώ. Εκτός κι αν με διώξουν. Μόνο τότε θα φύγω».
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.