Αναστάτωση προκλήθηκε την Παρασκευή (12/5), στην οδό Βενιζέλου στο κέντρο της Καβάλας.
Σύμφωνα με το CENTER TV, μία μητέρα βγήκε από το αυτοκίνητό της για λίγο και το αυτόματο κλείδωμα του οχήματος ενεργοποιήθηκε, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί μέσα το μόλις 2,5 ετών παιδί της.
Άμεσα, η μητέρα μαζί με τους διερχόμενους πολίτες αλλά και τους ιδιοκτήτες και υπεύθυνους καταστήματος, ειδοποίησαν την Πυροσβεστική και την Αστυνομία προκειμένου να απεγκλωβίσουν το παιδί.
Στο σημείο έσπευσε και ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας Νικόλαος Μπαλατσούκα, καθώς υπό την επίβλεψη του αλλά και με τις οδηγίες του, απεγκλώβισαν άμεσα το παιδί.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.