Ultras της Λιόν: «Την Κυριακή μείνετε με τους δικούς σας γύρω από το αρνί και μην πάτε στο τσίρκο της ομάδας»

Ultras της Λιόν: «Την Κυριακή μείνετε με τους δικούς σας γύρω από το αρνί και μην πάτε στο τσίρκο της ομάδας»

Οι οπαδοί των Λιονέ είναι έξαλλοι μετά τον αποκλεισμό της ομάδας τους από τη Ναντ στο κύπελλο και απηύθυναν ανοιχτό κάλεσμα στους φιλάθλους να απέχουν από το παιχνίδι με τη Ρεν που συμπίπτει με το Πάσχα στη Γαλλία

lyon-fans
Η Λιόν απέτυχε για άλλη μια χρονιά να θυμίσει στους φίλους της την ομάδα που κυριάρχησε στη Γαλλία τη δεκαετία των '00s. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 9η θέση και το -7 από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, ενώ ο πρόσφατος αποκλεισμός από τη Ναντ στα ημιτελικά του Κυπέλλου σήμανε οριστικά την 11η διαδοχική σεζόν χωρίς τίτλο!

Το αποτέλεσμα του νοκ-άουτ ημιτελικού δεν... κάθισε καλά στις τάξεις των ultras της ομάδας, με δύο συνδέσμους οργανωμένων οπαδών να ανακοινώνουν πως θα απέχουν από την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στη Ρεν. Μια αναμέτρηση που ορίστηκε ανήμερα του Πάσχα στη Γαλλία και μεγάλωσε την αγανάκτηση των οπαδών, που προέτρεψαν τον κόσμο να μείνει στο σπίτι με τις οικογένειές τους και να απολαύσει ένα καλό μπούτι αρνιού!

«Την Κυριακή κόντρα στη Ρεν, εμείς δεν θα είμαστε εκεί. Και μόνο που έχει οριστεί αγώνας το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα, μετά τον ορισμό αγώνα την Πρωτοχρονιά, δείχνει πόσο δεν σέβεται η Λίγκα τους ανθρώπους που πηγαίνουν στο γήπεδο. Και δεδομένων των κακών μας εμφανίσεων και της ομάδας μας που δεν δίνει δεκάρα για τους υποστηρικτές της, σας καλούμε να μείνετε όλοι με τις οικογένειες ή τους φίλους σας γύρω από ένα καλό μπούτι αρνιού, από το να δώσετε το παρών σε αυτό το τσίρκο της Λιόν», αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή τους.


Πηγή: gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

«Στόχος καλύτεροι μισθοί και αμοιβές - Επαναστατικό εργαλείο η Αναπτυξιακή Τράπεζα», λέει ο Μητσοτάκης

Αντετοκούνμπο, Λόπεζ και… Παπανδρέου - Η δημοπρασία που «σαρώνει» για καλό σκοπό

Ισπανικά ταμπλόιντ γράφουν ότι η Κλάρα Κία απάτησε τον Πικέ με τον Γκουαρδιόλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης