FA Cup: Πρόκριση για Σίτι, Μπράιτον και Φούλαμ, αποκλείστηκε η Λέστερ - Δείτε τα γκολ

FA Cup: Πρόκριση για Σίτι, Μπράιτον και Φούλαμ, αποκλείστηκε η Λέστερ - Δείτε τα γκολ

Αν και έπαιξε με τη «φωτιά» για πάνω από 70 λεπτά κόντρα στην Μπρίστολ Σίτι της Championship, τελικά η Σίτι κλείδωσε τη νίκη με 3-0 στο φινάλε και μαζί την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου

Collage_Maker-01-Mar-2023-12_32-AM
Το τελικό 3-0 ίσως να είναι σκληρό για την αξιόμαχη Μπρίστολ Σίτι που για πάνω από 70 λεπτά είχε βάλει δύσκολα στη Μάντσεστερ Σίτι του Γκουαρδιόλα. Παράλληλα ωστόσο ήταν και κάτι παραπάνω από αρκετό για τους Citizens να πάρουν την πρόκριση απέναντι στην ομάδα της Championship και να αποφύγουν τις καθιερωμένες πια «εκπλήξεις» στον θεσμό του FA Cup, κλειδώνοντας έτσι ένα εισιτήριο για την προημιτελική φάση.

Το ξεκίνημα πάντως δεν πρόδιδε πως η Σίτι θα τα έβρισκε σκούρα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Μόλις επτά λεπτά άλλωστε μετά τη σέντρα, ο Μαχρέζ σέρβιρε για τον Φόντεν στην περιοχή και ο τελευταίος έγραψε το 1-0 με ιδανικό τελείωμα, βάζοντας τους φιλοξενούμενους σε θέση οδηγού. Το νερό πλέον είχε μπει στο αυλάκι, η Σίτι κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο, δίχως πάντως να απειλεί ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία.

Εξαίρεση η οβίδα του Ντε Μπρόινε στο 41΄από πλάγια θέση, ο οποίος σημάδεψε πάνω από τα δοκάρια του Ο΄Λίρι. Κι όσο το εύθραυστο 1-0 παρέμενε, η Μπριστολ ήλπιζε στην ισοφάριση. Παραλίγο μάλιστα να την πετύχει στο 70΄και σε κεφαλιά του Σάμουελ Μπελ, με τον Ακάντζι ωστόσο να «παρενοχλεί» όσο έπρεπε τον αντίπαλο φορ ώσπου να χάσει την ισορροπία του.

Το καμπανάκι κινδύνου φάνηκε να κρούει αρκετά δυνατά στα αυτιά των Cizitens, οι οποίοι έκτοτε ανέβασαν ρυθμούς και καθάρισαν την πρόκριση στο τελευταίο τέταρτο. Αρχικά στο 74΄ο Φόντεν με το δεύτερο προσωπικό του γκολ χαλύβδωσε το προβάδισμα και επτά λεπτά αργότερα ο Ντε Μπρόινε το κλείδωσε με άψογο τελείωμα που διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqujahkoz9yp)


Πρόκριση για Μπράιτον - Φούλαμ, αποκλείστηκε η Λέστερ
Μαζί με τη Μάντσεστερ Σίτι, μια θέση στην οκτάδα έκλεισε και η Μπράιτον που επιβλήθηκε 1-0 στην έδρα της Στόουκ με γκολ του Φέργκιουσον στο 30΄.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cquip1ny1295)


Πρόκριση και την Φούλαμ στο ντέρμπι της Premier League, καθώς νίκησε τη Λιντς με 2-0. Παλίνια και Σόλομον υπέγραψαν το τελικό αποτέλεσμα, στέλνοντας τους Λονδρέζους στην επόμενη φάση.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cquj1cyvgu7d)


Αντίθετα εκτός Κυπέλλου έμεινε η Λέστερ, η οποία ηττήθηκε στο «King Power» με 2-1 από την Μπλάκμπερν της δεύτερης κατηγορίας και αποχαιρέτησε τον θεσμό. Τα γκολ των Ντόλαν και Σμόντιτς έχτισαν τις βάσεις πρόκρισης για τους φιλοξενούμενους, με τους Αλεπούδες απλώς να μειώνουν στο τελικό 2-1 με δράστη τον Ιεανάτσο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cquitmq6owht)


Πηγή:www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Ο βασικός εκφραστής του πολακισμού είναι ο Τσίπρας - Βίντεο

Ο εμφύλιος των Τράγκα - Εξώδικο στη χήρα για τις πωλήσεις των ακινήτων στην Αμερική

Ρωσία: Αντιστράτηγος του Πούτιν κάνει στριπτίζ στην κάμερα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης