Ρωσία: Αντιστράτηγος του Πούτιν κάνει στριπτίζ στην κάμερα - Δείτε βίντεο

Ρωσία: Αντιστράτηγος του Πούτιν κάνει στριπτίζ στην κάμερα - Δείτε βίντεο

Η διαρροή του βίντεο έγινε μερικές ώρες μετά την επίθεση Λευκορώσων ανταρτών σε ρωσικό αεροσκάφος στο Μινσκ

stratigos_putin_striptease_arthro
Σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες στη Μόσχα ένα βίντεο διάρκειας 44 δευτερολέπτων που κυκλοφόρησε αρχικά στο Telegram και από εκεί στα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής, στο οποιό διακρίνεται Ρώσος αξιωματούχος και έμπιστος του Πούτιν να κάνει... στριπτίζ και να λικνίζεται υπό τους ήχους χορευτικής μουσικής.

Ο λόγος γίνεται για τον 57χρονο αντιστράτηγο Αλεξάντρ Ματόβνικοβ, ο οποίος σύμφωνα με τις κακές γλώσσες, θεωρείται υπεύθυνος για τις σοβαρές ζημιές ύψους 274 εκατομμυρίων λιρών που υπέστη χθες ένα ρωσικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος.




Ο αντιστράτηγος Ματόβνικοβ είναι σήμερα αναπληρωτής αρχηγός των χερσαίων δυνάμεων της Ρωσίας, με ευθύνη για τη στρατιωτική παρουσία της Μόσχας στη γειτονική Λευκορωσία. Αποτελεί πρώην μέλος του σημαίνοντος συμβουλίου ασφαλείας της Μόσχας και υπηρέτησε ως στρατιωτικός ηγέτης του Πούτιν στην Ομοσπονδιακή Περιφέρεια του Βόρειου Καυκάσου, μια περιοχή στρατηγικής σημασίας για τη Ρωσία.

putin_stratigos1
Κλείσιμο


Στο μεταξύ, τα σχόλια που συνοδεύουν το βίντεο, αποκαλύπτουν πως... μόνο στη δουλειά του δεν έχει το μυαλό του ο αντιστράτηγος κατά την παρουσία του στο Μινσκ, καθώς τον χαρακτηρίζουν «άριστο γνώστη των εστιατορίων και των κυριών στο Μινσκ», ενώ προσθέτουν πως «του αρέσει να μεταθέτει την ευθύνη για τη λήψη αποφάσεων στους υφισταμένους του αξιωματικούς και ο ίδιος ασχολείται περισσότερο με τη δημιουργία παρόμοιου περιεχομένου βίντεο για τις φίλες του».



Η συγκεκριμένη διαρροή, πάντως, ενδέχεται να μην είναι τυχαία τη δεδομένη χρονική στιγμή, μερικές ώρες μετά τις μεγάλες ζημιές που υπέστη ένα ρωσικό αεροσκάφος A-50 από Λευκορώσους αντάρτες κοντά στο Μινσκ. Η επίθεση φέρεται να προκάλεσε ζημιές στο μπροστινό και κεντρικό τμήμα του αεροπλάνου, καθώς και στην κεραία του ραντάρ του.

Την ευθύνη ανέλαβε η Bypol, μια ομάδα αξιωματούχων ασφαλείας της Λευκορωσίας που παραιτήθηκαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη βίαιη καταστολή των διαδηλώσεων κατά του καθεστώτος το 2020.

«Η διαρροή του βίντεο μπορεί να έχει σκοπό να φέρει σε περαιτέρω δύσκολη θέση τον Ματόβνικοβ για τις επιχειρησιακές αποτυχίες του, οι οποίες φέρεται να επέτρεψαν στους Λευκορώσους αντάρτες να επιτεθούν χθες στην αεροπορική βάση Ματσούλιτσι κοντά στο Μινσκ και να προκαλέσουν ζημιές σε ένα αεροσκάφος επιτήρησης Α-50», δήλωσε αναλυτής επί στρατιωτικών θεμάτων.


Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: «Θα το ξαναέκανα όσες φορές χρειαστεί» - Η πρώτη ανάρτηση της Super Κικής μετά τη σύλληψή της

Εγώ αποφάσισα την παραπομπή και την καθαίρεση Πολάκη από τα αξιώματά του, είπε ο Τσίπρας

Μητσοτάκης για ΣΥΡΙΖΑ και Πολάκη: «Όπως στρώνεις, κοιμάσαι» - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης