Ρεάλ Μαδρίτης: Στο στόχαστρο ο Οσιμέν σε περίπτωση που «στραβώσει» η μεταγραφή του Εμπαπέ

Ρεάλ Μαδρίτης: Στο στόχαστρο ο Οσιμέν σε περίπτωση που «στραβώσει» η μεταγραφή του Εμπαπέ

Το όνομα του Βίκτορ Οσιμέν φαίνεται πως έχει στο «στόχαστρο» η Ρεάλ Μαδρίτης, σε περίπτωση που η μεταγραφή Εμπαπέ στραβώσει (και) το επόμενο καλοκαίρι

osimhen_222456
Ο Κίλιαν Εμπαπέ παραμένει ο διακαής πόθος της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία δεν έχει παρατήσει την υπόθεσή του και ετοιμάζεται να επανέλθει το επόμενο καλοκαίρι για να τον υπογράψει ως ελεύθερο.

Παρόλα αυτά στη Μαδρίτη διατηρούν και εναλλακτικά σχέδια σε περίπτωση που πάλι κάτι πάει στραβά με τον Γάλλο και ένα από τα ονόματα που βρίσκονται ψηλά στη λίστα είναι εκείνο του Βίκτορ Οσιμέν.

Ο επιθετικός της Νάπολι έχει κάνει εκρηκτικό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν τόσο στη Seria A όσο και στο Europa League, με τον συνολικό απολογισμό του να σταματά στα έξι γκολ και μια ασίστ μέσα σε έξι ματς.

Όπως είναι λογικό οι επιδόσεις του έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων με την «Gazzetta Dello Sport» να βάζει στο κάδρο και τους Μερέγχες, οι οποίοι εφόσον δεν καταφέρουν να σφραγίσουν την μεταγραφή Μπαπέ, τότε είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν κατεύθυνση και να στραφούν στον Οσιμέν.

Κλείσιμο
Σε κάθε περίπτωση πάντως η Νάπολι αναμένεται να ζητήσει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό προκειμένου να δώσει τη συγκατάθεσή της, αφού το καλοκαίρι του 2020 είχε βγάλει από τα ταμεία της κοντά στα 40 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Λιλ.


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Χώρισαν ύστερα από 25 χρόνια γάμου λόγω... τσακωμών για το εμβόλιο κατά της Covid- 19!

Γιατί αναμένεται άμεσα έλλειψη σε κινητά, υπολογιστές, ταμπλέτες κλπ;

Στην Πέμπτη 7 Οκτωβρίου στη Βουλή η ψήφιση της Συμφωνίας Ελλάδας - Γαλλίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης