Κόνορ Γουίλιαμς: Ο θηριώδης Αμερικανός που πασάρει και σκοράρει σαν τον... Γιόκιτς - Δείτε βίντεο

Κόνορ Γουίλιαμς: Ο θηριώδης Αμερικανός που πασάρει και σκοράρει σαν τον... Γιόκιτς - Δείτε βίντεο

Ο 20χρονος Νεοϋρκέζος με ύψος 2.13 και βάρος 163 κιλά έχει γίνει viral με τα κατορθώματά του, αλλά και το... τροματικό παρουσιαστικό του

wl
Μέχρι το καλοκαίρι του 2021 ελάχιστοι τον γνώριζαν. Κυρίως οι μυημένοι στα σχολικά πρωταθλήματα στην περιοχή της Νέας Υόρκης.

Όταν όμως πήγε στο κολέγιο, παρόλο ποου στο St John Fischer αγωνίζεται στην 3η κατηγορία του NCAA ο Κόνορ Γουίλιαμς άρχισε σιγά, σιγά να δημιουργεί αίσθηση καθώς όλοι αντιλήφθηκαν ότι πρόκειται για έναν αθλητή με... ειδικό βάρος. Κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Connor Williams 2021 Highlights


Κλείσιμο
Connor Williams Varsity Basketball Highlights 2019-2020



Πιο μικρός έπαιζε αμερικανικό ποδόσφαιρο και είχε αρκετές προτάσεις λόγω της σωματοδομής του, αλλά στην πρώτη του χρονιά στο κολέγιο επέλεξε να ασχοληθεί με την πορτοκαλί θεά γιατί όπως είπε «είμαι καλύτερος στο μπάσκετ».





Ο τεράστιος Γουίλιαμς σκοράρει με άνεση τρίποντα και πασάρει με όποιο τρόπο θέλει τη μπάλα θυμίζοντας τον Νίκολα Γιόκιτς, ο οποίος είναι επίσης τεράστιος, αλλά πολύ πιο αθλητικός...





Κι αν σε κάθε του εμφάνιση γίνεται χαμός, το βίντεο όπου σκοντάφτει, πέφτει κι ενώ όταν σηκώνεται φαίνεται ότι έχει πρόβλημα, αλλά παρόλα αυτά δίνει μία μαγική ασίστ έχει τρελάνει όλο τον κόσμο στις ΗΠΑ.



Ο 20χρονος Αμερικανός αποφάσισε να «εκμεταλλευτεί» τη φοβερή αποδοχή που έχει από το κοινό ιδρύοντας ένα ίδρυμα που βρίσκει υποτροφίες σε άπορους φοιτητές, ενώ ήδη έχει μια συλλογή ρούχων που φέρει το όνομα του. Για την ακρίβεια το παρατσούκλι του που είναι «Big Cozy».







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης