O Κιλιάν Εμπαπέέχει ξανά τη μεγαλύτερη αξία στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.
Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ, ήταν ο ακριβότερος παίκτης στον πλανήτη από τις 3 Νοεμβρίου έως τις 23 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την εξειδικευμένη ιστοσελίδα transfermarkt, που τον κοστολογεί στα 170 εκατομμύρια ευρώ.
O Εμπαπέ όμως επέστρεψε, βλέποντας την χρηματιστηριακή του αξία να αυξάνεται από 160 εκατομμύρια ευρώ σε 180 εκατομμύρια ευρώ, μετά την κατάκτηση του «Χρυσού Παπουτσιού» στο Παγκόσμιο Κύπελλο, οδηγώντας την ομάδα του μέχρι τον τελικό, όπου σημείωσε τρία γκολ (δύο στα 90' και ένα στην παράταση) και ένα ακόμα στην διαδικασία των πέναλτι.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cp55t0kkb92x)
Συνολικά, εξαιτίας της παρουσίας τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο, 53 παίκτες μπόρεσαν να αυξήσουν την αξία τους στην αγορά. Περισσότερο από όλους εκείνος που αύξησε την αξία του είναι ο Αργεντινός μέσος της Μπενφίκα, Έντσο Φερνάντες, που έφτασε από τα 5 στα 55 εκατομμύρια ευρώ, μία αύξηση 1000%!
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς