Η Μαντόνα μαγεύτηκε από την Πάτμο: «Ένιωσα την παρουσία του Θεού», δείτε φωτογραφίες
Την πρώτη φορά που πήγα στην Ελλάδα ήμουν επτά μηνών έγκυος στον Ρόκο, τον πήγα ξανά εκεί τώρα πια ως ενήλικα άντρα, ήταν σαν να κλείνει ένας κύκλος, έγραψε στο Instagram
Υλικό από τις διακοπές της στην Ελλάδα συνεχίζει να δημοσιεύει η Μαντόνα. Αφού δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες από τα γενέθλιά της στην Κέρκυρα με μουσική, χορούς και παραδοσιακά φαγητά, η «βασίλισσα της ποπ» μοιράστηκε με τους θαυμαστές της εικόνες κατάνυξης.
Η 68χρονη τραγουδίστρια, που κατά τη διάρκεια της τριήμερης παραμονής της στο νησί, επισκέφθηκε και το Σπήλαιο της Αποκάλυψης, φωτογραφήθηκε μέσα σε εκκλησία, έχοντας καλύψει τα μαλλιά της με μαντήλι. Η Μαντόνα άναψε κεριά και απαθανατίστηκε δίπλα στο ψαλτήρι, κρατώντας στα χέρια της ένα εκκλησιαστικό βιβλίο, με εικόνες της Παναγίας να διακρίνονται στο βάθος.
Δηλώνοντας εντυπωσιασμένη από την Πάτμο, έγραψε στο Instagram: «Προσευχές από την Πάτμο! Τι μαγικό νησί. Ένιωσα πραγματικά την παρουσία του Θεού εκεί. Την πρώτη φορά που πήγα στην Ελλάδα ήμουν επτά μηνών έγκυος στον Ρόκο. Ήταν σαν να κλείνει ένας κύκλος, που τον πήγα ξανά εκεί τώρα πια ως ενήλικα άντρα. Κάνει καλό στην ψυχή».
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.