Ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι πλέον η πρώτη επιλογή για τον πάγκο της Βραζιλίας

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι πλέον η πρώτη επιλογή για τον πάγκο της Βραζιλίας

Μετά τις αρνήσεις των Αντσελότι, Μουρίνιο τα ΜΜΕ της Βραζιλίας αναφέρουν ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι πλέον η πρώτη επιλογή για τον πάγκο της σελεσάο

zidane
Την ώρα που στη Γαλλία περιμένουν να μάθουν αν ο Ντιντιέ Ντεσάν αποχωρήσει από τους «μπλε» ανοίγοντας τον δρόμο για τον Ζινεντίν Ζιντάν, στη Βραζιλία αναφέρουν ότι ο Γάλλος παλαίμαχος άσος είναι πλέον ο βασικός υποψήφιος για να διαδεχθεί τον Τίτε στην «σελεσάο».

Στα δημοσιεύματα επισημαίνει επίσης ότι, παρά το γεγονός πως ήταν ο δήμιος της Βραζιλίας στα Μουντιάλ του 1998 και του 2006, ο Ζιντάν θα γινόταν δεκτός «με ανοιχτές αγκάλες» από τη βραζιλιάνικη ομάδα.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η θέση του, τα επιτεύγματά του και η ικανότητά του να προπονεί θα ήταν επαρκή επιχειρήματα για τη βραζιλιάνικη οντότητα.

Η τελευταία δουλειά του Ζιντάν ήταν στη Ρεάλ Μαδρίτης, πριν φύγει από τον μαδριλένικο σύλλογο τον Μάιο του 2021. Στη «Βασίλισσα», ωστόσο, ο παλαίμαχος Γάλλος έγραψε Ιστορία.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα ο «Ζιζού» κατέγραψε σπουδαία επιτεύγματα, όντας τρεις φορές νικητής στο Champions League, δύο στο Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων, δύο στο πρωτάθλημα Ισπανίας κι άλλες τόσες στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, ενώ πίστωσε το βιογραφικό του και με δύο Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Ειδήσεις σήμερα:

«Άνοιξε θεία από τον Άγιο Βασίλη είμαστε»: Συμμορίες Ρομά ξεχύθηκαν να πουν… τα κάλαντα

Βίντεο σοκ: Αυτοκίνητο καρφώνεται σε δημοτικό υπάλληλο που αδειάζει κάδο απορριμμάτων

Έτοιμος για διαπραγματεύσεις «σχετικά με αποδεκτές λύσεις» για την Ουκρανία δηλώνει ο Πούτιν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης