Ολυμπιακός: Ψάχνει επιστροφή στις νίκες στη Euroleague με Βίρτους

Ολυμπιακός: Ψάχνει επιστροφή στις νίκες στη Euroleague με Βίρτους

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Βίρτους (21:00) για τη Euroleague και θέλει να πληγώσει τους παλιούς... γνώριμους, Μίλος Τεόντοσιτς και Ντάνιελ Χάκετ

vezenkov_4
Mετά την ήττα από την Εφές στη Euroleague και τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Basket League, ο Ολυμπιακός θέλει νίκη στο ΣΕΦ (21:00) απέναντι στη Βίρτους.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται στην πέμπτη θέση με ρεκόρ 7-4, ενώ από την άλλη πλευρά η ομάδα από τη Μπολόνια μετρά 4 νίκες και 7 ήττες, όντας στην 13η θέση της κατάταξης.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στις δυσκολίες του ματς και στην ποιότητα της Βίρτους, αναφέροντας: «Αν δείτε τους παίκτες που έχει στην αποστολή της η Βίρτους για το αυριανό ματς, θα καταλάβετε το μέγεθος της ποιότητας της ομάδας», ενώ μίλησε για λίγο και για τη νίκη κόντρα στους... πράσινους.

Σχετικά με το σύνολο του Σέρτζιο Σκαριόλο, η EuroLeague ανακοίνωσε ότι έκανε αποδεκτή την έφεση της Βίρτους όσον αφορά την ποινή αποκλεισμού δυο αγωνιστικών στον Μίλος Τεόντοσιτς κι έτσι ο Σέρβος γκαρντ είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Επιπλέον θα επιστρέψουν στην αναμέτρηση με τους Πειραιώτες οι Σενγκέλια και Οτζελέγιε.

O Oλυμπιακός είναι πρώτος σε ranking με 102.7 στη διοργάνωση, ενώ είναι στην κορυφή των ασίστ με 21.3 κατά μέσο όρο. Η Βίρτους στην μοναδική κατηγορία που είναι ψηλά, είναι τα ριμπάουντ, όπου βρίσκεται στην πέμπτη θέση της λίστας με 24.3, κάτω από τον Παναθηναϊκό που έχει 24.4.

Το πρόγραμμα της ημέρας

Ζαλγκίρις -Εφές 20:00

Ολυμπιακός-Βίρτους 21:00

Μπασκόνια-Μπάγερν 21:30

Μπαρτσελόνα-Βιλερμπάν 21:30

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr/


Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά σε εργοστάσιο με πολυεστερικά στον Ασπρόπυργο - Μήνυμα από το 112

Τρομακτικό βίντεο: Η στιγμή που άντρας στην Ινδία παθαίνει ηλεκτροπληξία από καλώδιο που πέφτει ξαφνικά

Η μοίρα «ξαναχτυπά» τη Σελίν Ντιόν - Οι μεγάλες τραγωδίες της ζωής της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης