Super League 1: Ολοκληρώνεται η 9η αγωνιστική με το Λεβαδειακός - ΑΕΚ και το ΟΦΗ - Λαμία

Super League 1: Ολοκληρώνεται η 9η αγωνιστική με το Λεβαδειακός - ΑΕΚ και το ΟΦΗ - Λαμία

Με δύο αγώνες ολοκληρώνεται το βράδυ της Δευτέρας η 9η αγωνιστική της πρώτης τη τάξει κατηγορίας, το Λεβαδειακός - ΑΕΚ και το ΟΦΗ - Λαμία

3636449_1
Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες με τον Παναιτωλικό (το Σάββατο) ενώ την Κυριακή ο Παναθηναϊκός έκανε το 9 στα 9 συνεχίζοντας νικηφόρα το Πρωτάθλημα μετά και την επικράτησή του με τον Άρη. Απώλεια βαθμών είχε την Κυριακή ο ΠΑΟΚ μετά το 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης.

Τη Δευτέρα ο ΟΦΗ έχοντας υπηρεσιακό προπονητή τον Πέδρο Καραβέλα (όπως όλα δείχνουν θα αναλάβει ο Λιθουανός Νταμπράουσκας) αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Λαμία. Και βέβαια υπάρχει και το παιχνίδι της ΑΕΚ απέναντι στην ομάδα του Λεβαδειακού.

Στην ΑΕΚ πάντως τα προβλήματα μαζεύτηκαν καθώς οι θλάσεις έχουν θέσει νοκ - άουτ τους Τσούμπερ, Άμραμπατ, Φαν Βέερτ αλλά και τον Μοχαμαντί. Οι λύσεις για τη διαχείριση του ματς μεσοεπιθετικά έχουν περιοριστεί, ωστόσο πρόβλημα προέκυψε και στο αριστερό άκρο της άμυνας καθώς λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό από το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Χατζισαφί έμεινε και αυτός εκτός αποστολής.

Κάτι που σημαίνει ότι η ΑΕΚ θα πάει στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό χωρίς καθαρό αριστερό μπακ, με την κατάσταση του Ιρανού μπακ-χαφ να επανεκτιμάται τις επόμενες μέρες ενόψει ΠΑΟΚ. Στην περίπτωση που υπάρξει τετράδα στην άμυνα τότε μάλλον ο Ραντόνια θα ξεκινήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας με τους Βίντα, Μουκουντί, Ρότα στην αμυντική γραμμή και τον Αθανασιάδη στο τέρμα. Στη μεσαία γραμμή στο «6» Σιμάνσκι και Γιόνσον διεκδικούν τη θέση, με τους Πινέδα, Γκατσίνοβιτς και Ελίασον να ξεκινούν βασικοί και στην επίθεση ο Αραούχο με τον Λιβάι Γκαρσία.

Στην αποστολή της ΑΕΚ για τη Λιβαδειά μπήκαν οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μουστακόπουλος, Γκαρσία, Αραούχο, Ελίασον και Κοσίδης.

Ο Λεβαδειακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ τη Δευτέρα (24/10 - 18:00) με τον Γιάσμινκο Βέλιτς να βλέπει τους Πέτρε και Βήχο να επιστρέφουν στην αποστολή. Πάντως τα προβλήματα απουσιών δεν λείπουν για τους Βοιωτούς καθώς νοκ - άουτ παραμένουν οι Ντεντάκης, Συμελίδης και Ρέγκις & ενώ εκτός έμειναν και οι Τζημόπουλος, Κωνσταντινίδης και Βρακάς.

Στην αποστολή του Λεβαδειακού βρίσκονται οι Μάρκοβιτς, Στογιάνοβιτς, Μπαχανάκ, Μπελμόντ, Τόρο, Χάμοντ, Λούα Λούα, Μεχία, Πέτρε, Μουτίνιο, Σκβάρκα, Βινίσιους, Βήχος, Γιαννιώτας, Δούμτσιος, Λιάγκας, Νίκας, Παναγιώτου, Τσάπρας και Τσιριγώτης.

Στον ΟΦΗ - που μετά τον αποκλεισμό από την Κηφισιά στο Κύπελλο δρομολογήθηκε η αποχώρηση του Νιόπλια και υπάρχει πίεση για θετικά αποτελέσματα και γενικά για επιστροφή στις νίκες - ο Ντιουσέ τέθηκε στη διάθεση της ομάδας για τον αγώνα με τη Λαμία. Εκτός έμειναν οι Γιαννούλης και Ντικό που έκαναν θεραπεία, ο Γιάννης Αποστολάκης που έκανε ατομικό λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο του αριστερού του ποδιού και οι Μπουζούκης, Τσιλιανίδης, Νέιρα και Καμάου που έκαναν πρόγραμμα αποκαταστάσης.

Στην αποστολή δεν μπήκαν και οι Γρίβας, Σωτηρίου και Σηφάκης. Στην αποστολή μπήκαν οι: Στίβενς, Μανδάς, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Γιοχού, Τοράρινσον, Μπαλογιάννης, Ντιουσέ, Τοράλ, Περέα, Στάικος, Μεγιάδο, Ντζου, Γκερέρο, Ντουρμισάι, Θεοδοσουλάκης και Μπιφουμά.

Κλείσιμο
Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Ο Τζιανλούκα Φέστα δεν υπολογίζει στον Μποάκι που παραμένει τραυματίας, όμως αποθεραπεύτηκε και ταξίδεψε στην Κρήτη ο Σλίβκα, που επίσης αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα.

Εκτός έμειναν και οι Καραμάνος, Μπάμπης, Βασιλακάκης, Τσούκαλος, Τζανετόπουλος & Γκέντσογλου και η αποστολή του αποτελείται από τους Γκαραβέλη, Σαράνοφ, Προβυδάκη, Σαραμαντά, Αντέτζο, Τζανδάρη, Γκοράνοφ, Μπενίτες, Κορνέζο, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Τσιλούλη, Ασκόφσκι, Γιακουμάκη, Μανούσο, Ντε Βινσέντι, Μαρμεντίνι και Ρόμανιτς.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής

Σάββατο 22 Οκτωβρίου

Ατρόμητος - Βόλος 0-2
Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 0-2

Κυριακή 23 Οκτωβρίου

Ιωνικός - ΠΑΣ 2-2
ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 2-2
Παναθηναϊκός - Άρης 1-0

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου

Λεβαδειακός - ΑΕΚ: 18.00 (NS PRIME)
ΟΦΗ - Λαμία: 20.00 (COSMOTE SPORTS TV 1)

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr/


Ειδήσεις σήμερα:

Τρεις ώρες με τον παπά-Δημήτρη στους Αγίους Ισιδώρους

Αλέξης Κούγιας: «Δεν είμαι εκρηκτικός χαρακτήρας»

Μπόκα Τζούνιορς: Πρωταθλήτρια Αργεντινής χάρη στη «μισητή» Ρίβερ σε φινάλε-θρίλερ - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης