Bundesliga, Μπάγερν Μονάχου - Στουτγάρδη 2-2: Έκλεψε βαθμό στο 92'

Bundesliga, Μπάγερν Μονάχου - Στουτγάρδη 2-2: Έκλεψε βαθμό στο 92'

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος είχε ασίστ στο παιχνίδι που έληξε με γκολ της Στουτγάρδης στο 92' - Η Λειψία διέσυρε με 3-0 τη Ντόρτμουντ

26173605
Λίγες ημέρες μετά το άνετο πέρασμα από το Μιλάνο, η Μπάγερν «γκέλαρε» εντός έδρας, αφού παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στη Στουτγκάρδη. Τρίτη φετινή ισοπαλία για τους Βαυαρούς, που έπιασε στην κορυφή την αντίπαλο του Ολυμπιακού, Φράιμπουργκ, αλλά με ματς παραπάνω.

Εξαιρετικός ο Μαυροπάνος, έκανε ασίστ και βοήθησε αρκετά στο θετικό αποτέλεσμα, το οποίο και ήρθε στις καθυστερήσεις.



Η Μπάγερν μπήκε πιο δυνατά, πίεσε, δημιούργησε στιγμές, όμως το γκολ ήρθε στο 36ο λεπτό. Ο Τελ σε ηλικία 17 ετών και 136 ημερών έγινε ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής που αρχίζει στην ενδεκάδα των Βαυαρών και το γεγονός αυτό συνδυάστηκε με το δεύτερό του γκολ στη σεζόν. Ωστόσο, στο 57' ο Μυαροπάνος με τρομερή ενέργεια και ιδανική ασίστ στον Φουρίχ είδε τη Στουτγκάρδη να ισοφαρίζει 1-1.

Η Μπάγερν απάντησε άμεσα και στο 60' ο Μουσιάλα από ασίστ του Μαζράουι πέτυχε το 2-1. Οι Βαυαροί δεν «σφράγισαν» ποτέ το τρίποντο και στις καθυστερήσεις ήρθε το... σοκ. H Στουτγκάρδη που ήταν αρκετά απειλητική μετά το 85' κέρδισε πέναλτι και ο Γκιρασι διαμόρφωσε το 2-2 στο 92ο λεπτό.


Εμφατική τριάρα της Λειψίας κόντρα στην Ντόρτμουντ
Της έχει πάρει τον... αέρα. Από εκεί που μετρούσε μόλις δύο νίκες στις πρώτες έντεκα αναμετρήσεις τους, η Λειψία πήρε τρίτη σερί νίκη απέναντι στη Μπορούσια Ντόρτμουντ και μάλιστα με το εμφατικό 3-0, δείχνοντας να «ξυπνά» από τον λήθαργο μετά την αποπομπή του Ντομένικο Τεντέσκο και την πρόσληψη Μάρκο Ρόζε.



Κλείσιμο
Οι Ταύροι ήταν ανώτεροι καθ' όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους και πήραν από νωρίς το προβάδισμα, με τον Όρμπαν μόλις στο 6'. Το ημίχρονο έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με τον Σόμποσλαϊ (γκολ και ασίστ) να σκοράρει με «κεραυνό» στο 45' και να γράφει το 2-0, απέναντι σε μια Ντόρτμουντ που... ψαχνόταν.

Το τελικό 3-0 έγραψε στο 84' ο Χαϊνταρά από ασίστ του Βέρνερ, σφραγίζοντας έτσι πολύ σημαντική νίκη για τη Λειψία με την οποία ξεκόλλησε από τους πέντε βαθμούς και πλησίασε την πεντάδα. Αντίθετα, η Ντόρτμουντ έχασε μεγάλη ευκαιρία να αποσχιστεί στο +3 από την Μπάγερν.


Διπλό μέσα στη Φρανκφούρτη και πρώτο τρίποντο για τη Βόλφσμπουργκ
Η Βόλφσμπουργκ μετά από πέντε αγωνιστικές με τρεις ήττες και δυο ισοπαλίες πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο στη φετινή Bundesliga, καθώς νίκησε με 1-0 την Άιντραχτ μέσα στη Φρανκφούρτη. Οι Αετοί λίγες μέρες μετά την εντός έδρας «τριάρα» από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τους ομίλους του Champions League ηττήθηκαν στο πρωτάθλημα μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Η Άιντραχτ ήταν ανώτερη, είχε τον έλεγχο του ματς, είχε φάσεις και δοκάρι στο 39' με το σουτ του Γιάκιτς αλλά οι Λύκοι βρήκαν το γκολ της νίκης στο 60' όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπρέκαλο ο προωθημένος στόπερ, Λακρουά πήρε την κεφαλιά και έκανε το 0-1, το οποίο κράτησαν οι φιλοξενούμενοι μέχρι τέλους.

Πηγή: www.gazzetta.gr 





Ειδήσεις σήμερα:

«Μόνιμη» επιδότηση ρεύματος και μειώσεις φόρων - Τι θα εξαγγείλει ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ

Γεράκια στο περίπτερο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στη ΔΕΘ - Δείτε φωτογραφίες

Απεγκλωβίστηκαν μετά από επιχείρηση 5 ωρών οι δυο τουρίστες που εντοπίστηκαν σε απόκρημνο βράχο στην Κέρκυρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης