Bundesliga, Μπόχουμ - Μπάγερν 0-7: «Οδοστρωτήρας» από το Μόναχο

Bundesliga, Μπόχουμ - Μπάγερν 0-7: «Οδοστρωτήρας» από το Μόναχο

Φόβος και τρόμος η Μπάγερν μακριά από την «Allianz Arena», μετά την εξάρα επί της Άιντραχτ φιλοδώρησε με επτά γκολ (0-7) την Μπόχουμ

byera
Στο ίδιο γήπεδο που πέρυσι βίωσε την πιο «ηχηρή» της ήττα (4-2), η Μπάγερν φέτος μεγαλούργησε. Το κοντέρ σταμάτησε στα εφτά, ένα παραπάνω από την εκκωφαντική πρεμιέρα στη Φρανκφούρτη επί της Άιντραχτ.

Αυτή τη φορά ο προορισμός ήταν το «Ruhrstadion» και θύμα η Μπόχουμ, την οποία η βαυαρική μηχανή με μπροστάρη τον Σαντιό Μανέ (δύο γκολ) κατατρόπωσε με 7-0, αποκτώντας την πολυτέλεια της μοναξιάς στην κορυφή της Bundesliga μόλις από την τρίτη αγωνιστική!




Κλείσιμο
Οι πρωταθλητές Γερμανίας έπαιζαν σε άλλο επίπεδο από τους γηπεδούχους του Βασίλη Λαμπρόπουλου (πέρασε στο ματς ως αλλαγή στο 85') οι οποίοι δεν είχαν στη διάθεσή τους τον τραυματία Κώστα Σταφυλίδη. Με τέσσερα γκολ στο πρώτο μέρος, έθεσαν την κυριαρχία τους και προϊδέασαν για... συντριβή, μια και ο ρυθμός μεταβίας έπεσε μετά την ανάπαυλα. Ο Λερόι Σανέ έκανε την αρχή στο 4' με ξερό σουτ στο «Γ» της εστίας του Ρίμαν, για να ακολουθήσει το πρώτο επίσημο γκολ του Ματάις Ντε Λιχτ με την Μπάγερν στο 25ο λεπτό. Ο Κομάν έγραψε το 3-0 στο 33' με άνετη προβολή και κάπου εκεί ήταν η ώρα του Σαντιό Μανέ να «λάμψει».

Προς στιγμήν ξύπνησαν μνήμες του ματς με τη Βόλφσμπουργκ, όπου σκόραρε δις αλλά καμία δεν ήταν έγκυρη. Το ακυρωθέν γκολ του στο 40' για χέρι, όμως, δεν τον πτόησε αφού δύο λεπτά αργότερα από ασίστ του Κομάν έγραψε το 0-4. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας, μάλιστα, σκόραρε για δεύτερη φορά από το σημείο του πέναλτι κι έφτασε τα τρία γκολ με τη φανέλα των Βαυαρών. Το αυτογκόλ του Γκαμπόα (69') και η τελευταία πινελιά από τον Γκνάμπρι (ασίστ του 19χρονου Κροάτη, Βίντοβιτς) διαμόρφωσαν το εμφατικό 7-0, με το οποίο η Μπάγερν έγινε η μοναδική που κάνει το 3Χ3 και στρογγυλοκάθησε στον θρόνο της από τις 21 Αυγούστου.


Μπάγερν Μονάχου (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Νόιερ, Παβάρ (67’ Μαζραουί), Ουπαμεκανό, Ντε Λιχτ, Ερναντέζ (62’ Στάνισιτς), Κομάν, Κίμιχ, Ζάμπιτσερ (62’ Γκράβενμπερχ), Σανέ, Μίλερ (67’ Γκνάμπρι), Μανέ (72’ Βίντοβιτς)

Ούτε τώρα νίκη για την Άιντραχτ
Με τάσεις... 2021/22 ξεκίνησε τη νέα σεζόν η Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος οι Αετοί έμειναν χωρίς νίκη μετά τις πρώτες τρεις αγωνιστικές, αποτυγχάνοντας να πάρουν το τρίποντο εντός έδρας απεναντι στην Κολωνία (1-1) παρά το ότι πήραν το προβάδισμα στο 71' με τον συνήθη ύποπτο, Καμάντα. Οι Τράγοι έσωσαν την παρτίδα με γκολ του Τίλμαν στο 82' και στέρησαν άλλο ένα clean sheet για τον Κέβιν Τραπ, με το σύνολο του Όλιβερ Γκλάσνερ να ανεβαίνει απλά στους δύο βαθμούς και να ελπίζει ότι το πρώτο τρίποντο δεν θα αργήσει όσο άργησε την περασμένη σεζόν (στην 7η αγωνιστική με το διπλό επί της Μπάγερν Μονάχου).

Πηγή: www.gazzetta.gr 



Ειδήσεις σήμερα

Πέθανε ο τραγουδιστής Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Μπροστά στα μάτια του «θεωρητικού» του Πούτιν σκότωσαν την κόρη του - Δείτε βίντεο


«Ζήσαμε εμπειρία τρόμου»: Ο Γερμανός περιγράφει την καταδίωξη από τους Κρητικούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης