Ολυμπιακός: Σε συζητήσεις με τον Ισπανό στόπερ Αλβάρο Γκονθάλεθ

Ολυμπιακός: Σε συζητήσεις με τον Ισπανό στόπερ Αλβάρο Γκονθάλεθ

Ο έμπειρος Ισπανός σέντερ μπακ και άλλοτε παίκτης της Μαρσέιγ είναι σε επαφές με τον Ολυμπιακό, όπως επιβεβαίωσε η πλευρά του παίκτη στο Gazzetta

066_DPPI_40022014_083
Στα 32 του χρόνια ο Αλβάρο Γκονθάλεθ έχει μείνει ελεύθερος από τη Μαρσέιγ. Είναι παίκτης που παίζει κυρίως στόπερ αλλά αγωνίζεται και ως δεξιός μπακ. Στη Μαρσέιγ ο Αλβάρο είχε 75 αγώνες με 3 γκολ και 3 ασίστ. Πρόκειται για παίκτη με 232 αγώνες στη La Liga.

Ο Αλβάρο Γκονθάλεθ ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σανταντέρ, στη συνέχεια πήγε στη Σαραγόσα, έπειτα στην Εσπανιόλ και το 2016 πήρε μεταγραφή 4 εκατ. ευρώ για τη Βιγιαρεάλ. Μετά από τρία χρόνια η Μαρσέιγ τον απέκτησε με τη μορφή δανεισμού και το αμέσως επόμενο καλοκαίρι τον έκανε δικό της με κανονική μεταγραφή έναντι 4 εκατ. ευρώ.

Πέρυσι δεν αγωνίστηκε πολύ πραγματοποιώντας 11 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τη Μαρσέιγ. Τώρα σε σχέση με τον Ολυμπιακό. Η πλευρά του παίκτη αλλά και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιβεβαιώνουν στο Gazzetta ότι υπάρχουν συζητήσεις με τον Ολυμπιακό και πως αναμένονται εξελίξεις. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Αλβάρο αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά την προοπτική του Ολυμπιακού.

Ουσιαστικά το όνομα αυτό γράφεται εδώ και μέρες ενώ και στη Γαλλία ΜΜΕ όπως το RMC μετέδωσαν την πιθανότητα ο Ολυμπιακός να κάνει δικό του τον παίκτη. Για τον Αλβάρο πάντως υπάρχει ενδιαφέρον και από την Ισπανία και από την Τουρκία (και ακόμα και από αραβικές ομάδες).

Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή έχει τέσσερις σέντερ μπακ στην πρώτη γραμμή του. Τους Παπέ Σισέ, Μανωλά, Σωκράτη και Ουσεϊνού Μπα. Ένας εξ αυτών - τουλάχιστον - ενδέχεται όμως να φύγει.


Πηγή: gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Σανγκάη - Χάος σε Ikea: Πελάτες τρέχουν στις εξόδους όταν ανακοινώθηκε «λουκέτο» λόγω κορωνοϊού

Κόλλησε κορωνοϊό και ο Μπουρλά: «Έχω λάβει τέσσερις δόσεις και κάνω αγωγή με Paxlovid»

Ουκρανία: Δυο άνθρωποι σκοτώθηκαν από έκρηξη νάρκης ενώ κολυμπούσαν στην Οδησσό - Δείτε το βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης