Μίλαν: Ανακοίνωσε τον Ντε Κετελάερε για πέντε χρόνια

Μίλαν: Ανακοίνωσε τον Ντε Κετελάερε για πέντε χρόνια

Η Μίλαν ανακοίνωσε την απόκτηση του ταλαντούχου επιθετικού Σαρλ Ντε Κετελάερε από την Κλαμπ Μπριζ για τα επόμενα πέντε χρόνια έναντι αντιτίμου 32 εκατομμυρίων ευρώ

s4-milan
Η Μίλαν ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Σαρλ Ντε Κετελάερε από την Κλαμπ Μπριζ έως το 2027, καταβάλοντας στην βελγική ομάδα 32 εκατομμύρια ευρώ. Ο 21χρονος επιτελικός χαφ προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπριζ αφού εντάχθηκε σε αυτές σε ηλικία επτά ετών.

Το 2019 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα με την οποία μέτρησε 25 γκολ και 20 ασίστ σε 120 εμφανίσεις την προηγούμενη τριετία. Μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο και στο δεξί άκρο ή πίσω από τον φορ. Με την Εθνική ομάδα του Βελγίου έχει προλάβει να καταγράψει οκτώ συμμετοχές, πετυχαίνοντας και ένα γκολ.

Ο Ντε Κετελάερε αποτελεί την δεύτερη καλοκαιρινή προσθήκη για τους «ροσονέρι», μετά την απόκτηση του Ντιβόκ Οριγκί που έμεινε ελεύθερος από την Λίβερπουλ. Οι πρωταθλητές Ιταλίας ενεργοποίησαν επίσης τις οψιόν αγοράς για τους Φλορέντσι και Μεσίας από τη Ρόμα και την Κροτόνε αντίστοιχα, ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίστηκαν με τα χρώματά της την περασμένη σεζόν ως δανεικοί.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης