Ο Εμίρης του Κατάρ μετά την Παρί θέλει να αγοράσει και την Εσπανιόλ!

Ο Εμίρης του Κατάρ μετά την Παρί θέλει να αγοράσει και την Εσπανιόλ!

Πρόταση για την εξαγορά της ισπανικής Εσπανιόλ φαίνεται πως κατέθεσε ο Εμίρης του Κατάρ και ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Αλ Τάνι, ο οποίος σκοπεύει να προσθέσει τους Καταλανούς στο προσωπικό του... πορτοφόλιο

Espanyol
Βλέψεις προς La Liga φαίνεται πως έχει το Qatar Sports Investment, το οποίο υπό την ηγεσία του ιδιοκτήτη της Παρί Σεν Ζερμέν, Χαμάντ Μπιν Καλίφα Αλ Τάνι, κατέθεσε επίσημη πρόταση για την εξαγορά της ισπανικής Εσπανιόλ!

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της «Marca», ο Κινέζος ιδιοκτήτης των Καταλανών έχει θέσει το κλαμπ προς πώληση, με τους Καταριανούς να εκμεταλλεύονται την κατάσταση και να παρουσιάζουν επίσημη προσφορά για να αγοράσουν την ομάδα.

Κάπως έτσι το QSI σκοπεύει να απλωθεί προς την Ιβηρική Χερσόνησο και να ενισχύσει το δίκτυο ποδοσφαιρικών συλλόγων, καθώς η μοναδική ομάδα που στην παρούσα φάση βρίσκεται κάτω από την στέγη του είναι η Παρί Σεν Ζερμέν.

Την ίδια ώρα πάντως, οι Καταριανοί αντιμετωπίζουν σθεναρό ανταγωνισμό από μια εταιρεία βιομηχανικών κεφαλαίων με έδρα τις ΗΠΑ που με τη σειρά της ενδιαφέρεται για την εξαγορά της Εσπανιόλ και έχει καταθέσει ήδη πρόταση για να διευθετήσει το deal.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

«Χυδαίο ψέμα», λέει η Ευγενία Μανωλίδου μετά τον Άδωνι για τις φήμες ότι την χτύπησε

Ένοχος για δύο βιασμούς ο Λιγνάδης - Η απόφαση του δικαστηρίου

Δύο οι δράστες της επίθεσης στον Real FM
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης