Ολυμπιακός: Η Φενέρ θεωρεί ότι μπορεί να κλείσει τον Φορτούνη με 3 εκατ. ευρώ

Ολυμπιακός: Η Φενέρ θεωρεί ότι μπορεί να κλείσει τον Φορτούνη με 3 εκατ. ευρώ

Ο Ολυμπιακός έχει μπει στη διαδικασία εύρεσης της κατάλληλης φόρμουλας για την αποχώρηση του παίκτη

fortoynis
Τα τελευταία 2-3 χρόνια ομάδες όπως οι Γαλατά, Μπεσίκτας και Φενέρ έχουν ασχοληθεί με την περίπτωση του Κώστα Φορτούνη. Μετά το πέρας της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 βέβαια τα πράγματα δείχνουν και είναι διαφορετικά. Μέχρι και πριν από έναν περίπου χρόνο ο Ολυμπιακός δεν είχε την ίδια στάση με τώρα για τον έμπειρο διεθνή μεσοεπιθετικό.

Σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε ο Ολυμπιακός έχει μπει στη διαδικασία εύρεσης της κατάλληλης φόρμουλας για την αποχώρηση του παίκτη. Σύμφωνα με τις τουρκικές πηγές η Φενέρμπαχτσε ρώτησε για την κατάσταση του παίκτη και ο Ολυμπιακός απάντησε πως ο Φορτούνης πωλείται. Στη Φενέρ η διοίκησή της θεωρεί πως με ποσό της τάξης των 3 εκατ. ευρώ μπορεί να γίνει πράξη αυτή η μεταγραφή και φαίνεται να υπάρχει αισιοδοξία από τη μεριά της.

Αξίζει να επισημανθεί πως τον Μάιο του 2021 ο Ολυμπιακός ζητούσε 7-8 εκατ. ευρώ για τον Φορτούνη και οι Τούρκοι έφταναν μέχρι τα 4-5 εκατ. ευρώ. Η Φενέρ πάντως είναι ένα δυνατό brand name στην Τουρκία και ένας σύλλογος που μπορεί να αναδειχθεί ένας παίκτης. Το θέμα βέβαια είναι εάν και πώς μπορεί να γίνει αυτή η μεταγραφή και κατά πόσον ο Ολυμπιακός θα ήταν θετικός με ποσό 3 εκατ. ευρώ για τον παίκτη, με τον οποίο η Φενέρ ασχολείται μεταγραφικά χρόνια τώρα (τουλάχιστον από το 2019).

Οι Τούρκοι, πάντως, μεταδίδουν ότι η ROGON (η εταιρεία που εκπροσωπεί Φορτούνη και Πέλκα με μάνατζερ τον Πολ Κουτσολιάκο) έχει προτείνει τον παίκτη στη Φενέρ. Επίσης πως ο πασίγνωστος Πορτογάλος προπονητής της, Ζόρζε Ζεσούς έχει ανάψει το πράσινο φως για τη μεταγραφή.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης