Τεντόγλου: Πρωτιά στο Diamond League

Ο Μίλτος Τεντόγλου ξεκίνησε ιδανικά στη σειρά αγώνων Diamond League, κατακτώντας την πρώτη θέση στον αγώνα του Ραμπάτ με άλμα στα 8,27 μέτρα - Στην 3η θέση η Κατερίνα Στεφανίδη στο επί κοντώ

5541975
Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε τον πρώτο του αγώνα μετά τον τραυματισμό στην Καλαμάτα κι έδειξε πως σύντομα θα είναι σε θέση να προσεγγίσει ακόμη μεγαλύτερες επιδόσεις.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του κλειστού άφησε στη δεύτερη θέση τον τον Σιμόν Εχαμερ, τον αθλητή με την κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο, που σήμερα είχε προσπάθεια στα 8,13 μέτρα. Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι έχει πετύχει φέτος 8,36 μέτρα.

Ο "χρυσός" ολυμπιονίκης στο αγώνισμα πέτυχε το μεγαλύτερο άλμα του στην τέταρτη προσπάθεια, ενώ είχε στην ουσία ένα ακόμη έγκυρο άλμα, το δεύτερο στα 7,92μ., ενώ η πρώτη του προσπάθεια ναι μεν μετρήθηκε, ωστόσο δεν ήταν ολοκληρωμένη. Ο Τεντόγλου θα κάνει τον επόμενο αγώνα του στο Diamond League της Ρώμης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckietd5lvbbl)


Η Κατερίνα Στεφανίδη κατέλαβε την τρίτη θέση στο επί κοντώ στη διοργάνωση του Ραμπάτ με καλύτερο άλμα στα 4,55 μέτρα. Η έμπειρη αθλήτρια, που πριν λίγες ημέρες πέρασε τα 4,64μ. στη Φιλοθέη, στη συνέχεια δοκίμασε δίχως επιτυχία στα 4,65 μέτρα.

Κλείσιμο
Στον ίδιο αγώνα η Νικόλ Κυριακοπούλου ολοκλήρωσε τον αγώνα της στα 4,30μ., καθώς στη συνέχεια δεν μπόρεσε να υπερβεί τα 4,55 μέτρα. Ο αγώνας κυμάνθηκε σε σχετικά χαμηλά επίπεδα με την Σάντι Μόρις να επικρατεί με 4,65μ. και την Νίνα Κένεντι να ακολουθεί με την ίδια επίδοση. Η Κέιτ Ναζοτ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το αρχικό ύψος των 4,30μ. και ακυρώθηκε.


Ειδήσεις σήμερα

Φρικτό έγκλημα στην Αίγινα: Σκότωσε τη μητέρα του και κατέληξε έξω από εκκλησία να τραγουδά και να χορεύει

Βρετανία: Χάος για τους ταξιδιώτες με ακυρώσεις πτήσεων - Οικογένεια έφτασε με 32 ώρες καθυστέρηση στην Κρήτη

Οι λόγοι που ο Τζόνι Ντεπ αγαπήθηκε όσο λίγοι αστέρες του Χόλιγουντ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης