Roland Garros: Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Ζβέρεφ στον ημιτελικό με τον Ναδάλ και η αποχώρησή του με καροτσάκι - Δείτε βίντεο

Roland Garros: Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Ζβέρεφ στον ημιτελικό με τον Ναδάλ και η αποχώρησή του με καροτσάκι - Δείτε βίντεο

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ σε προσπάθεια του να βγάλει άμυνα στο 12ο γκέιμ του 2ου σετ του ημιτελικού του Roland Garros με τον Ράφα Ναδάλ τραυματίστηκε στον δεξιό αστράγαλο και αποχώρησε με αναπηρικό αμαξίδιο από το κορτ - «Ήταν πολύ δύσκολο να τον βλέπω να κλαίει», είπε ο Ναδάλ για τον Γερμανό - H αποχώρηση του Ράφα από το Roland Garros 2016 λόγω τραυματισμού

zveref-0
Άδοξα ολοκληρώθηκε ο πρώτος ημιτελικός του Roland Garros ανάμεσα στον Ράφα Ναδάλ και τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ. 

Ο Γερμανός τενίστας που είναι στο Νο3 κόσμου έχασε με 7-6 (8) το 1ο σετ και την ώρα που πήγε να βγάλει άμυνα σε χτύπημα του Ισπανού στο 12ο γκέιμ του 2ου σετ έπεσε στο χώμα έχοντας γυρίσει τον αστράγαλο του δεξιού ποδιού του! 

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ σφάδαζε από τους πόνους και χρειάστηκε οι διοργανωτές να φέρουν αναπηρικό καροτσάκι για να τον οδγηγήσουν στα αποδυτήρια.


Κλείσιμο

Το κοινό στο γήπεδο είχε "παγώσει" ενώ και ο Ράφα Ναδάλ δε ήθελε να τελειώσει έτσι το παιχνίδι. 



Μετά από λίγη ώρα ο Γερμανός τενίστας βγήκε και πάλι στο κορτ με πατερίτσες και αφού αγκάλιασε τον Ναδάλ ενημέρωσε τον διαιτητή ότι δεν μπορεί να συνεχίσει τον αγώνα. Έτσι ο Ναδάλ προρίθηκε στον τελικό. 

25791398
25791439_2
ale


Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ έφυγε και αποθεώθηκε! Θα οδηγηθεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις και όλοι ελπίζουμε να μην έχει κάτι το πολύ σοβαρό. 


Ναδάλ: «Πολύ λυπηρό, τον έβλεπα να κλαίει και ήταν πολύ δύσκολο»

Ο Ράφα Ναδάλ εμφανώς στεναχωρημένος από τον τραυματισμού του Αλεξάντερ Ζβέρεφ είπε στην on court συνέντευξη:



«Είναι πολύ λυπηρό για εκείνον, ειλικρινά. Έκανε ένα απίστευτο τουρνουά. Είναι ένας πολύ καλός συνάδελφος στο tour. Ξέρω πόσο δουλεύει για να κερδίσει ένα Grand Slam, αλλά για την ώρα ήταν πολύ άτυχος.

25789931
25789971
ale_z


Είμαι σίγουρος πως δεν θα κερδίσει μόνο ένα, αλλά πολύ περισσότερα. Ήμουν μαζί του πριν βγούμε στο court σε εκείνο το μικρό δωμάτιο,τον έβλεπα να κλαίει και ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή. Εύχομαι μόνο τα καλύτερα, σε εκείνον και στην ομάδα του».

H δεύτερη αποχώρηση στο Παρίσι

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ είναι μόλις ο 2ος τενίστας που αποχωρεί λόγω τραυματισμού σε ημιτελικό ή τελικό στο Roland Garros. Ο πρώτος ήταν ο Νταβίντ Ναλμπαντιάν ο οποίος είχε αποσυρθεί στο 3ο σετ του ημιτελικού με τον Ρότζερ Φέντερερ και ενώ το σκορ ήταν 1-1 στα σετ!



Σε όλα τα Grand Slam έγινε ο 8ος μετά από τους Ντένις Ράλστον, Στέφαν Έγκμπεργκ, Άαρον Κρίκστεϊν, Νταβίντ Ναλμπάντιαν, Νόβακ Τζόκοβιτς, Χιέον Τσουγκ, Ράφα Ναδάλ.

To 2016 ο Ράφα Ναδάλ αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού πριν αγωνιστεί στον 3ο γύρο του Roland Garros.  «Πρέπει να αποσυρθώ από το τουρνουά, εξαιτίας ενός προβλήματος που έχω με τον καρπό μου τις τελευταίες δύο εβδομάδες», είχε πει τότε ο Ισπανός. 









Ειδήσεις σήμερα:

Παναγιωτόπουλος: Η Τουρκία θα πληρώσει βαρύ κόστος αν αποτολμήσει στρατιωτική εμπλοκή

«Υπερασπιζόμαστε την Ουκρανία εδώ και 100 ημέρες», λέει ο Ζελένσκι

Η Ουκρανία καταγγέλλει την Τουρκία ότι αγοράζει τα σιτηρά που της κλέβει η Ρωσία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης