Οργή για Λουτσέσκου από τους Γάλλους: «Είναι ανεύθυνος, είναι τρελός»

Οργή για Λουτσέσκου από τους Γάλλους: «Είναι ανεύθυνος, είναι τρελός»

Θύελλα αντιδράσεων έχει σηκώσει στη Γαλλία η δήλωση του Ραζβάν Λουτσέσκου με την οποία προέτρεπε τους οπαδούς της Μαρσέιγ να μην ταξιδέψουν στην Τούμπα - Ο πρόεδρος της Μαρσέιγ τον χαρακτήρισε «ανεύθυνο»

5560788
Σάλος στην Γαλλία με την δήλωση του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά από την λήξη του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν έκρυψε την ενόχλησή του για όσα βίωσαν οι οπαδοί του συλλόγου του και τόνισε πως «καλύτερα να μην έρθετε με τους οπαδούς σας στη Θεσσαλονίκη».


Κλείσιμο

Ο πρώτος που ενοχλήθηκε είναι ο πρόεδρος της Μαρσέιγ. Ο Πάμπλο Λογκόρια, πρόεδρος της Μαρσέιγ, τον χαρακτήρισε "ανεύθυνο" και έκανε λόγο για απαράδεκτες δηλώσεις αφού θα έπρεπε να ηρεμήσουν τους οπαδούς και όχι να τους ξεσηκώνουν.


Ο Χόρχε Σαμπάολι, ο προπονητής της Μαρσέιγ, είπε για τον Λουτσέσκου: «Είναι ένας ποδοσφαιρικός αγώνας. Οι φίλαθλοι θα πρέπει να συμπεριφέρονται καλύτερα. Ελπίζω οι φίλαθλοί μας να βρεθούν στην Ελλάδα. Οι δηλώσεις του αντίπαλου προπονητή δεν είναι σωστές. Θέλω ο αγώνας να διεξαχθεί με ηρεμία και η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο να πάρει τη νίκη».

Από την άλλη ο δημοσιογράφος του RMC, Ντανιέλ Ριολό, είπε για τον Ρουμάνο: «Η δήλωση του προπονητή του ΠΑΟΚ είναι τρελή. Ο τύπος είναι τρελός για να λέει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω καν αν η UEFA μπορεί να παρέμβει για να τον τιμωρήσει».

Οι Γάλλοι ζητούν να κληθεί σε απολογία.




Ειδήσεις σήμερα:

«Ο Πούτιν θέλει μια νίκη στο Ντονμπάς για την 9η Μαΐου, θα ζήσουμε πολύ δύσκολες σκήνες», λέει ο Μακρόν

Ατάραχος στο εδώλιο ο Αναγνωστόπουλος, δήλωσε έγγαμος και χήρος

H Ferrero εντόπισε την προέλευση της επιδημίας σαλμονέλας στις Kinder
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης