Europa League, Λειψία - Αταλάντα 1-1: Όλα ανοιχτά για την τετράδα - Δείτε τα γκολ

Europa League, Λειψία - Αταλάντα 1-1: Όλα ανοιχτά για την τετράδα - Δείτε τα γκολ

Σε ένα «χορταστικό» παιχνίδι στη Red Bull Arena, Λειψία και Αταλάντα αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στον 1ο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Europa League - Όλα θα κριθούν την επόμενη εβδομάδα στην Ιταλία

25542973
Σε ένα εξαιρετικό ματς, με πολλές ευκαιρίες, γρήγορο ρυθμό, χαμένο πέναλτι, Λειψία και Αταλάντα αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στη Red Bull Arena και άφησαν ανοιχτούς λογιαριασμούς για τον επαναληπτικό προημιτελικό στο Μπέργκαμο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj47j9s4tnox)


Oι Γερμανοί μπήκαν δυνατά κι έχασαν πολύ καλή ευκαιρία στο 11′ με τον Ενκουνκού. Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ των Μπεργκαμάσκι! Ο Μουριέλ πήρε τη μπάλα αριστερά, μπήκε στην περιοχή και σημάδεψε υπέροχα για το 0-1. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Αντρέ Σίλβα στο 25′, ενώ η ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι απάντησε με τον ίδιο τρόπο με τον Πάσαλιτς στο 45′.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj47hn3xjwmp)



Στο 57' είχαμε τη φάση του αγώνα. Η Λειψία πήρε πέναλτι για μαρκάρισμα του Ντεμιράλ στον Ενκουνκού. Ο Αντρέ Σίλβα ανέλαβε την εκτέλεση και ο Μούσο απέκρουσε, ενώ νίκησε και τον Ορμπαν στην κεφαλιά που έκανε. Ωστόσο, στην εξέλιξη της φάσης ο Τζαπακόστα με αυτογκόλ από κοντά σημείωσε το 1-1. Η Αταλάντα ήταν πιο επικίνδυνη, ο Σκαλβίνι... κατάφερε να αστοχήσει από πολύ κοντά στο 65′, ενώ ο Κουπμάινερς είδε τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι. Στο 82′ η Λειψία πλησίασε στο γκολ, όταν ο Σομποσλάι σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι!

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj46j8rax77t)


Λειψία: Γκουλάσι, Κλόστερμαν, Ορμπαν, Γκβάρντιολ (73′ Χάλστενμπεργκ), Χένρικς (87′ Μουκιέλε), Λάιμερ, Καμπλ, Ανχελίνο, Ολμο (73′ Σομποσλάι), Ενκουνκού (87′ Νοβόα), Αντρέ Σίλβα (62′ Φόρσμπεργκ).

Αταλάντα: Μούσο, Ντε Ρουν, Ντεμιράλ, Παλομίνο, Χάτεμπερ, Κουπμάινερς, Φρόιλερ (68′ Μίραντσουκ), Τζαπακόστα (89′ Πετσέλα), Πεσίνα (61′ Σκαλβίνι), Πάσαλιτς (61′ Μπογκά), Μουριέλ (61′ Ζαπάτα).

Ειδήσεις σήμερα:

Φαβορί ο Μακρόν στις γαλλικές εκλογές, αν και η Λεπέν τον πλησιάζει επικίνδυνα - Στις τέσσερις μονάδες η διαφορά τους

Τασούλας: Δέκα λεπτά πριν από την ομιλία Ζελένσκι μάθαμε για την παρέμβαση των μαχητών

Αιχμές Πισπιρίγκου για Μάνο Δασκαλάκη: Δεν με έχει υποστηρίξει, είπε στον δικηγόρο της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης