Ουαλία - Αυστρία 2-1: Στον τελικό των μπαράζ του Μουντιάλ με την... υπογραφή του Μπέιλ - Δείτε τα γκολ

Ουαλία - Αυστρία 2-1: Στον τελικό των μπαράζ του Μουντιάλ με την... υπογραφή του Μπέιλ - Δείτε τα γκολ

Η Ουαλία «φλερτάρει» με τη δεύτερη συμμετοχή της σε Παγκόσμιο Κύπελλο, ύστερα από την πρόκρισή της στον τελικό των μπαράζ του μονοπατιού της χάρη στον Γκάρεθ Μπέιλ που σημείωσε και τα δυο τέρματα της ομάδας του

bale_wales
Η Ουαλία νίκησε στο Κάρντιφ 2-1 την Αυστρία με τα δύο γκολ του Μπέιλ και πήρε την πρόκριση για τον έναν εκ των τριών τελικών των πλέι οφ πρόκρισης στο Μουντιάλ του Κατάρ, περιμένοντας τον Ιούνιο μια εκ των Σκωτίας η Ουκρανίας.

Ο 32χρονος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να βάλει... φωτιά στο «Μιλένιουμ» στο 25ο λεπτό μία εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 51΄, μετά από κόρνερ του Ντέιβις, ο Μπέιλ με δυνατό σουτ μέσα στην περιοχή έκανε το 2-0. Στο 63’, ο άσος της Ρεάλ έχασε μια καλή ευκαιρία για το 3-0, όμως στο 65’ έγινε το 2-1. Ο Σάμπιτζερ συνδυάστηκε με τον Μπαουνγκάρτνερ, γύρισε την μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Ντέιβις στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χένεσι.

Οι Αυστριακοί άρχισαν να πιέζουν για την ισοφάριση και ο Βάιμαν έχασε μια ευκαιρία στο 82’ και στο 92’ ο Χένεσι απέκρουσε την προσπάθεια του Αρναούτοβιτς και τελικά οι Ουαλοί πήραν την πρόκριση στον τελικό που θα διεξαχθεί στο ίδιο γήπεδο, τον Ιούνιο, απέναντι σε Σκωτία ή Ουκρανία.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cisfknpdv30x)


ΟΥΑΛΙΑ: Χένεσι, Άμπαντου, Ροντόν, Ντέιβις, Ρόμπερτς, Γουίλσον, Άλεν, Ράμσεϊ, Γουίλιαμς, Τζέιμς (88' Τζόνσον), Μπέιλ (90+3' Μέφαμ)

ΑΥΣΤΡΙΑ:Λίντνερ, Ζάιβαλντ, Χιντερέγκερ, Ντράγκοβιτς, Αλάμπα, Σλάγκερ (77' Λάτσαρο), Λάιμερ (55' Κάλαϊτζιτς), Λάινερ (88' Γκρέγκοριτς), Μπαουμγκάρτνερ (77' Βάιμαν), Ζάμπιτσερ, Αρναούτοβιτς

Ειδήσεις σήμερα:

Μπάιντεν μετά τη Σύνοδο G7: Αποφασισμένοι να στηρίξουμε τους Ουκρανούς στην προάσπιση της εδαφικής τους κυριαρχίας

Με Rafale, Spitfire, θωρακισμένα M1117 και Μονάδες των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων η στρατιωτική παρέλαση της 25ς Μαρτίου

Οι ΗΠΑ «απαντούν» στις πυρηνικές απειλές του Πούτιν με την... «Ομάδα Τίγρης»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης