Super League 2, ΑΕΛ - Ολυμπιακός Β' 2-1: Στο -3 από την κορυφή η Λάρισα - Δείτε τα γκολ

Super League 2, ΑΕΛ - Ολυμπιακός Β' 2-1: Στο -3 από την κορυφή η Λάρισα - Δείτε τα γκολ

Η ΑΕΛ επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού Β' στην 20η ημέρα της Super League 2 χάρη στα γκολ των Ραμίρεζ (20') και Θανάση Παπαγεωργίου (54') με τον Βοΐλη να σκοράρει στο 79' με πέναλτι - Μείωσαν στους τρεις βαθμούς οι βυσσινί από την πρωτοπόρο Βέροια

jex
Οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε αρκετές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου με τον Ολυμπιακό να απειλεί με το σουτ του Βοΐλη στο 9’.

Ο Νίκας ήταν σε καλή θέση μπλοκάροντας την προσπάθεια του Μαυρία στο 15’ με την ΑΕΛ να βρίσκει γκολ όταν από σέντρα από αριστερά και απομάκρυνση της άμυνας των «Ερυθρόλευκων», η μπάλα έφτασε στον Ραμίρες που με σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ci071zstuka1)


Ο Ολυμπιακός μετέφερε το παιχνίδι έξω από την περιοχή των γηπεδούχων. Τα σουτ των Λιάτσου και Ντόι που έφυγαν ελάχιστα έξω ήταν το αποτέλεσμα της πίεσης των παικτών του Μιχάλη Καβαλιέρη με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται με εντυπωσιακή επέμβαση του Νίκα σε σουτ του Ραμίρες.

Οι Πειραιώτες έβγαλαν περισσότερη ένταση στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους με τον Λιάτσο να έχει καλό σουτ το οποίο εξουδετέρωσε ο Θεοδωρόπουλος. Στο 54’ όμως η ΑΕΛ βρήκε δεύτερο γκολ αφού μετά την κεφαλιά του Γκοτζαμανίδη στο δεξί δοκάρι και ο Παπαγεωργίου σκόραρε από κοντά με νέα κεφαλιά ενώ ο Νίκας δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ci06rxvczjqh)


Ο Ολυμπιακός έχασε ξανά ευκαιρία όταν στο 67’ ο Μαρίνος έκανε ωραίο φαλτσαριστό σουτ από δεξιά που έβγαλε με υπερένταση ο Θεοδωρόπουλος. Στο 75’ μετά από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια ο Ξενιτίδης έβγαλε τη σέντρα από δεξιά αλλά ο Λιάτσος δεν μπόρεσε να στείλει με το κεφάλι την μπάλα στα δίχτυα.

Κλείσιμο
Ο Ολυμπιακός μπήκε και πάλι στο ματς μετά τον ωραίο ελιγμό και το κερδισμένο πέναλτι του Κλίτσα στο 78’, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Βοΐλης. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος. Πάντως στη διάρκεια του αγώνα και οι 2 ομάδες είχαν παράπονα από τη διαιτησία, με την ΑΕΛ να ζητά τουλάχιστον ένα πέναλτι και ο Ολυμπιακός Β' τουλάχιστον ένα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ci06nh5w9ri9)


Η Λάρισα είναι πλέον στο -3 από την πρωτοπόρο Βέροια.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Θεολόγου, Κοτζαμανίδης, Κολομπίνο (59′ Κ. Παπαγεωργίου), Όγκμποε (71′ Τσουμάνης), Ραμίρες (80′ Μιλτιάδης), Θ. Παπαγεωργίου, Μπέρτος, Μαυρίας, Αμπούντ Ομάρ και Νικολιάς (80′ Γιάκος).

Ολυμπιακός Β' (Καβαλιέρης): Νίκας, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Κινκουέ, Νίκολιτς (59′ Κλίτσα), Ντόι (46′ Αλμασάρι), Ξενιτίδης (76′ Πινακάς), Ντάμπο, Αλ-Καχτάνι (59′ Μαρίνος), Λιάτσος (76′ Τσέλιος) και Βοΐλης.

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα

Ουκρανική κρίση: Κρεσέντο παραβιάσεων της εκεχειρίας Ουκρανίας-Ρωσίας με πάνω από 650 εκρήξεις

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Συνεχίζεται το θρίλερ, αναζητούνται απαντήσεις στο «Σύνδρομο Μινχάουζεν»

Τα ραντεβού Μητσοτάκη-Αμερικανών στο Μόναχο, «πρόβα» για τον Λευκό Οίκο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης