Ο Τζόκοβιτς μιλάει κινέζικα πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του στο Ντουμπάι - Δείτε βίντεο

Ο Τζόκοβιτς μιλάει κινέζικα πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του στο Ντουμπάι - Δείτε βίντεο

Ο Σέρβος μίλησε κινέζικα σε εκδήλωση στο περίπτερο της Σερβίας στην διεθνή έκθεση του Ντουμπάι και έμαθε τον πρώτο του αντίπαλο στο τουρνουά των ΗΑΕ που αρχίζει την Δευτέρα -Οι Ιταλοί περιμένουν στη Ρώμη τον ανεμβολίαστο Νόλε

nole
Με νέο λουκ, με μουσάκι, αλλά και με μάσκα κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στο Ντουμπάι ο Νόβακ Τζόκοβιτς

Ο Σέρβος που είναι στο Νο1 κόσμου θα κάνει πρεμιέρα στο τουρνουά του Ντουμπάι που αρχίζει την Δευτέρα (21/2) για το 2022 και έμαθε και τον πρώτο του αντίπαλο ο οποίος θα είναι ο Ιταλός Λορέντζο Μουσέτι. 



Κλείσιμο
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι στο Ντουμπάι από την Πέμπτη μαζί με την σύζυγο του Γέλενα Τζόκοβιτς και ήταν τα τιμώμενα πρόσωπα σε εκδήλωση στο περίπτερο της Σερβίας στην διεθνή έκθεση στο Ντουμπάι. 

Οι δυο τους μίλησαν για το ίδρυμα του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Σέρβο να χαιρετάει και στα κινέζικα.  Ο Νόβακ τόνισε μεταξύ άλλων πως θα επιστρέψει να παίξει στην Αυστραλία και είναι χαρούμενος που είναι στο Ντουμπάι. 

Ο τελευταίος του αγώνας ήταν στις 3 Δεκεμβρίου 2021 στο Davis Cup. Επέλεξε να μην παίξει στο ATP Cup και όταν έφτασε στην Αυστραλία για το Australian Open τον απέλασαν αφού είναι ανεμβολίαστος. 



Ο Νόλε θα ξεκινήσει την Δευτέρα ή την Τρίτη στο Ντουμπάι με τον Μουσέτι και στον επόμενο γύρο θα συναντήσει τον Κάρεν Κατσάνοφ. Στον προημιτελικό ίσως παίξει με Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ ή Τσίλιτς. Στον ημιτελικό θα βρει τον Αλιασίμ. 

Φυσικά ο Σέρβος είναι στο Νο1 του ταμπλό. 

Στο Ντουμπάι δεν ζητούν πιστοποιητικό εμβολιασμού για είσοδο στη χώρα ενώ για τον Νόβακ Τζόκοβιτς τα νέα είναι καλά και από την Ιταλία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην γειτονική χώρα ο Νόλε θα μπορεί να παίξει και ανεμβολίαστος στο μεγάλο τουρνουά της Ρώμης (2-15/5) πριν από το Roland Garros. 

Η Βαλεντίνα Βετσάλι που είναι υφυπουργός αθλητισμού στην Ιταλία είπε για τον Τζόκοβιτς:«Για την ώρα δεν προβλέπεται να τεθεί σε ισχύ το πράσινο πάσο, οπότε αν θέλει ο Τζόκοβιτς μπορεί να έρθει να παίξει».


Ειδήσεις σήμερα

Ουκρανική κρίση: Κρεσέντο παραβιάσεων της εκεχειρίας Ουκρανίας-Ρωσίας με πάνω από 650 εκρήξεις

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Συνεχίζεται το θρίλερ, αναζητούνται απαντήσεις στο «Σύνδρομο Μινχάουζεν»

Τα ραντεβού Μητσοτάκη-Αμερικανών στο Μόναχο, «πρόβα» για τον Λευκό Οίκο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης